meny

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Forfattere

Author Stine Roswall - Privat barnmorska

Stine Roswall

Jeg ble ferdig utdannet som jordmor i 2010 og har jobbet på fødeavdelingene hos både Herlev og Hvidovre sykehus før jeg startet som selvstendig jordmor i 2017 fordi jeg hadde lyst til å få mer tid og ro enn hva det offentlige systemet dessverre kan tilby.

Les mer om Stine Roswall

Maria Wenneberg

Maria Wenneberg

Ble utdannet sykepleier i 1997 fra Hjørring Sygeplejeskole, og har siden da jobbet med hjerteintensiv på Aarhus Amtssygehus, samt med nevrokirurgisk intensivavdeling på Western General Hospital i Edinburgh.

Les mer om Maria Wenneberg

Author Kimberly Langdon M.D.

Kimberly Langdon M.D.

Kimberly Langdon M.D. er en pensjonert universitetslært fødselslege / gynekolog med 19 års klinisk erfaring. Hun leverte over 2000 babyer til mødre i en forstad i Midtvesten. I tillegg til fødselslege, spesialiserte hun seg på gynekologiske sykdommer som gjærvaginitt, menstruasjonsforstyrrelser, infertilitetsdiagnose og behandling spesielt relatert til tubal blokkering og polycystisk ovariesyndrom (PCOS). PCOS er en vanlig, men behandlingsbar form for infertilitet.

Les mer om Kimberly Langdon M.D.

Author Ida Madsen

Ida Madsen

Jeg er utdannet digital markedsføring og kommunikasjon og i nesten 10 år har jeg jobbet med å skrive tekster til danske og internasjonale selskaper. Jeg brenner for å skrive god, lettforståelig tekst om komplekse emner og å hjelpe folk med å finne den eksakte kunnskapen de trenger.

Les mer om Ida Madsen

Ane Jönsson

Med 15 års erfaring i testing med graviditet og eggløsningsprodukter, vil jeg gjerne hjelpe deg når du har spørsmål om hvordan våre produkter fungerer, din bestilling hos oss, eller bare bare andre tanker / synspunkter om produktene eller tjenesten vi tilbyr.

Les mer om Ane Jönsson

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.