meny

Dine fordeler

Vi sender ordre 6 dager i uken!

Hvis du velger å betale med bankkort, f.eks. Visakort eller på faktura, så sendes din ordre samme dag ved bestilling før kl. 17.30 man-fre, 14.00 søndager. Da det ikke er utlevering av post på søndager, så pakkes de ordre vi har fått på en lørdag alltid på søndagene og så har du den forhåpentlig med posten innen noen få hverdager. Raskt og bekvemt!

Kvalitetstester til lavpris

Vi selger både graviditetstest og eggløsningstest av kjente merker, som også eksisterte den gang din mor var ung. Det er merker som RFSU og Clearblue. Vi tilbyr også tester fra Babyplan.

Hurtigt og diskret levering

Hurtigt og diskret levering

Leveringen er rask, men også diskret. Dvs. som avsender står det bare E-Invasion A/S, som er firmaet bak Billige-Tester.no. Testen sendes en i solid boblekonvolutt, det gjør det vanskelig for andre å gjette innholdet.

Personlig kundeservice

Vi vet hva vi selger og har du spørsmål til våre produkter, så er det bare å kontakte våre produktrådgivere. Det kan skje på e-mail, telefon og via chatt fra kl. 9 til 15 – mandag til fredag.

21 dagers full returrett

Normalt har du som forbruker 14 dagers angrerett når du handler varer på internettet. Denne frist har vi utvidet til 21 dager, som regnes først fra den dag hvor du mottok varen. Men du skal selv betale de omkostninger (porto) som oppstår ved å sende ordren i retur til oss. I tillegg skal produktene være ubrukte så de kan selges igjen, med det sier jo nesten seg selv. Se våre handelsbetingelser.

CE merkede og FDA godkjente

CE merket kjenner de fleste og våre tester er også CE merkede. Det er en merkesordning som produsentene skal leve opp til ved levering i EU.

I USA skal produktet også være godkjent før det kan selges til andre. Der får produsenten en godkjennelse for hvert produkt, og våre graviditetstester og eggløsningstester har denne FDA godkjennelse. FDA står for Food and Drug Administration.

Hei, trenger du hjelp?
Ane sitter klar til å hjelpe deg!
Ring eller skriv til:

Tlf. 21 07 50 40
info@billige-tester.no

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

 

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken StorkKlinik. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.