meny

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Fortrolighet og diskresjon

Det er trygt å handle hos Billige-Tester.no!

Diskret levering

Diskret levering

Våre produkter sendes ut i diskret hvit konvolutt, slik at innholdet i pakken ikke avsløres.

Alle bestillinger sendes diskret i en hvit boblekonvolutt, eller pappeske med firmanavnet “BPL Diagnostics AS” som avsender.

Diskret forsendelse passer i postkassen

Diskret forsendelse passer i postkassen

Sikkert å betale med bankkort

Hos Billige-Tester.no kan du betale via Internet. Vi er derfor naturligvis opptatt av sikkerheten. Kortopplysningene blir sendt til Bambora. All kommunikasjon mellom deg og Bambora er kryptert, så ingen kan “snappe” opp den informasjon du taster inn. Sikkerheten er derfor på samme sikre nivå som når du tar ut penger i en minibank.

Bambora er selvfølgelig certificeret etter PCI-standarden, som krever at fler enn 200 sikkerhetspunkter overholdes.

Payment Card Industry Data Security Standard – i daglig tale kallet PCI-standarden – ble til i 2005 på initiativ av VISA og MasterCard. Målet var å heve sikkerhetsnivået for kortbetalinger på nettet, og skape felles sikkerhetskrav for hele betalingskortindustrien.

Dine personopplysninger

For å levere varene trenger vi navnet og postadressen din. Din ordrebekreftelse sendes ut via e-mail, og derfor skal vi også ha din e-mail-adresse. Telefonnummer bruker vi til å komme i kontakt med deg hvis vi har behov for å gi deg en viktig beskjed. F.eks. hvis din e-mail adresse ikke virker.

Personopplysninger oppbevares i vårt kundekartotek, som kun våre medarbeidere har tilgang til. Opplysningene videregis aldri til en tredjepart. Med mindre du ikke ønsker det, bruker vi opplysningene i vår markedsføring overfor deg, men kun i begrenset omfang. Du kan når som helst bli slettet fra vår markedsføring hvis du gir oss beskjed pr. telefon eller e-mail eller framelde dig i mailen.

» Les vår personvernpolicy her

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.