meny

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Leveringstid

2-5 hverdager*  
Ordre mottatt  
Mandag før kl. 14.00 sendes samme dag
Tirsdag før kl. 14.00 sendes samme dag
Onsdag før kl. 14.00 sendes samme dag
Torsdag før kl. 14.00 sendes samme dag
Fredag før kl. 14.00 sendes samme dag
Lørdag sendes nestkommende hverdag
Søndag sendes nestkommende hverdag

Hvis du betaler med bankkort eller på faktura og bestiller før kl. 14.00 på hverdager, så sendes ordren din normalt fra oss samme dag. Hvis du bestiller etter kl. 14.00 så sendes ordren neste hverdag. Bestillinger som mottas lørdager, søndager og helligdager kan evt. bli pakket slike dager, men vil først kunne innleveres for videre transport på nestkommende hverdag.

Har du valgt alternativet forskuddsinnbetaling (der du overfører beløpet til kontoen vår – informasjonen ser du i ordrebekreftelsen din), så sendes ordren samme dag som betalingen registreres, eller evt. nestfølgende hverdag. Det tar normalt 2 virkedager før vi kan registrere en forskuddsinnbetaling.

For tiden sendes alle bestillinger fra vårt lager i Sverige, og leveringstiden er typisk 2-5* hverdager etter avsendt.  Langt de fleste ordre leveres innen 2-5 hverdager etter avsendt – dog har vi enkelte ganger sett att pakker til postnummer langt nordpå i Norge evt. får noe  lenger leveringstid.

Enkelte steder i Norge har ikke levering av post alle dager i uken – dette kan evt. medføre  lenger leveringstid, og er ikke noe vi styrer over.

Levering skjer normalt med Bring/Posten.no som leverer til postkassen din. Dersom det ikke er mulig av en eller annen årsak, så vil pakken bli videresendt, og du får beskjed om å hente på ‘post i butikk’.

Ordre med høyere beløp (fra ca 700,-) sendes med Posten Norge, og skal hentes av mottaker i butikk.

Når ordren har fått status ‘sendt’ hos oss, sendes det samtidig ut en e-post til deg med sporingsnummer. Det kan ta litt tid før pakken kan spores (den skal komme frem til Norge, og ta seg gjennom tollkontrollen). Når pakken er scannet på Bring terminalen på Lørenskog, er det ikke mulig å spore pakken videre. Den er da videresendt med Posten for utlevering.

Har du kommet til å skrive feil eller mangle noe  i leveringsadressen, så kan det skje at Bring ikke vil kunne videresende pakken, og da går den i retur til oss.

Viktig! Et gebyr på 40,- blir oppkrevet for pakke som blir sendt i retur til oss grunnet feil/mangler i leveringsadressen og/eller som ikke er hentet i tide. Også hvis pakken skal gjensendes etter tilrettet adresse, vil det tilkomme et gebyr på 40,-.

Hvis du ikke har mottatt din forsendelse når det har gått 9 hverdager etter avsendelsedatoen, ber vi  at du hurtigst mulig tar kontakt med vår kundeservice. Bemerk vennligst at pakking av en ordre kan skje også i weekend/helligdager, men at forsendelsen først kommer seg videre (avsendt) nestkommende hverdag.

Bestiller du for over 349 NOK så sendes ordren fraktfritt.

Du kan se Postens driftsmeldinger her: http://www.posten.no/forside/driftsmeldinger

* Leveringstiden avhenger av hvor du bor i landet og kan ta opptil 7 hverdager etter avsendt. Merparten av alle forsendelser leveres dog på typisk 2-5 hverdager etter at det er sendt fra oss.

Vi sender ordre  frem til kl. 14.00 på hverdager

Diskret frakt som passer til postkassen din

Diskret frakt

Alle forsendelser sendes med “BPL Diagnostics AS” som avsender, og hvis du betaler med betalingskort, vil BPL Diagnostics AS bare vises på kontoutskriften.

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.