meny
Artikler om fruktbarhetOm Kimberly Langdon M.D.

Om Kimberly Langdon M.D.

Author Kimberly Langdon M.D.

Konsernsjef og grunnlegger Coologics

Yrke:
Pensjonert fødselslege / gynekolog og medisinsk journalist / skribent

Utdannelse:
The Ohio State University College of Medicine - Doctor of Medicine, 1991
The University of Cincinnati- Bachelor of Arts, Business and Communications, 1982

Sted for utdanning:
Columbus, Ohio and Cincinnati, Ohio

Kimberly Langdon M.D. er en pensjonert universitetslært fødselslege / gynekolog med 19 års klinisk erfaring. Hun leverte over 2000 babyer til mødre i en forstad i Midtvesten. I tillegg til fødselslege, spesialiserte hun seg på gynekologiske sykdommer som gjærvaginitt, menstruasjonsforstyrrelser, infertilitetsdiagnose og behandling spesielt relatert til tubal blokkering og polycystisk ovariesyndrom (PCOS). PCOS er en vanlig, men behandlingsbar form for infertilitet.

Hennes praksis var dedikert til å løse komplekse tilfeller av bekkensmerter, menopausale problemer, hormonbehandlingstilbud - inkludert naturlige eller bioidentiske hormoner. Dr. Langdon pleide å fortelle sine pasienter: "Alt vi trenger for å kurere eller forebygge sykdom er her på jorden. Vi må bare finne ut hvor".

Hun er grunnlegger av Coologics, Inc. "The Self-Health Company" og oppfinneren av seks patentsøkende medisinske enheter for både livstruende og ikke-livstruende forhold for både OTC og Kontor-baserte bruksområder. Denne teknologien er den første og eneste ikke-kjemiske behandlingsmetoden for utrydding av gjærinfeksjoner og bakteriell vaginose som fungerer raskere og mer effektivt enn dagens medisinbaserte terapier. Hun liker å forske og lære om de nyeste gjennombruddene i medisin og vitenskap. Hun bor i Columbus, Ohio med sine to barn, tre katter og en hund.

Kontakt meg her