meny

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Eggløsningskalkulator – Når har du størst sjanse for å bli gravid?

Beregne eggløsningen din med vår eggløsningskalkulator, og finn ut når du har størst sjans for å bli gravid. Ved hjelp av eggløsningskalkulatoren kan du enkelt bli kjent med menstruasjonssyklusen din og føre en kalender over når du har eggløsningen din og hvilke dager du er mest fertil, alt for å øke sjansene for en graviditet.  

Du har størst mulighet for å bli befruktet omkring perioden for eggløsning. Du har altså større sjanse for å bli gravid hvis du kjenner tidspunktet for eggløsningen din.

Den beste måten å måle eggløsning på er med en urintest. Normalt har man eggløsning ca. 12-16 dager etter første menstruasjonsdag i syklusen.

Tast dine data nedenunder, og regn ut når du har eggløsning.

Beregn eggløsning

Første dagen i din siste menstruasjon

Dager i din menstruasjonssyklus

Symptomer for eggløsning

Noen kvinner opplever flere symptomer i forbindelse med eggløsningen, mens det finnes andre kvinner som ikke kjenner noen forandring i kroppen, eller opplever noen fysiske tegn på at eggløsningen nærmer seg. Derfor kan det være vanskelig å vite nøyaktig når man har eggløsning om man ikke bruker eggløsningstester, benytter seg av en digital eggløsningsberegner og -kalender, eller på en annen måte har en god oversikt over menstruasjonssyklusen og eggløsningen sin. 

Det finnes ulike metoder for å teste om du har eggløsning, og dermed få et overblikk over eggløsningskalenderen din. Du kan velge å bruke en eggløsningstest som måler LH-hormonnivået (Luteinizing Hormone) i urinen. Disse typene eggløsningstester kan være både analoge og digitale, og kan kommer i både strimmel- og stavvarianter.

Positiv babyplan eggløsningstest strimmel

Positiv Babyplan eggløsningstest strimmel

» Se et bredt tilbud eggløsningstester her

Det finnes flere metoder en å ta en enkel test, som for eksempel å undersøke reststoffer fra vaginaen, måle temperaturen hver morgen, mm. Du kan også velge å bruke en digital eggløsningskalender til å få et godt overblikk over menstruasjonssyklusen og eggløsningen din.

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.