meny

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

FAQ – Frequently Asked Questions – Ofte stilte spørsmål

Jeg finner ikke fakturaen min – hva gjør jeg?

Sjekk junkmailen. Er den heller ikke der bør du hurtigst mulig ta kontakt med Klarna på 210 18 990 (det er til dem du betaler).

Det er mange kuldegrader ute, og det står at testene ikke må fryses. Forsendelsen har ligget i postkassen hele dagen; er de ødelagte nå?

Nei. Produsentene våre informerer at testene er utviklet for å tåle mange kuldegrader (-20º C) i en periode av opp til tre uker, uten at kvaliteten påvirkes. La bare testene få stuetemperatur i ca en times tid før de brukes, så bør det ikke være noe problem.
Kontrollstreken indikerer at testen har fungert som den skal.

Bruksanvsiningen min har blitt borte – hva gjør jeg?

» Se våre bruksanvisninger her

Er testene deres av samme kvalitet som dem man kjøper på apoteket?

Våre tester selges også på apotek, så de er av samme kvalitet. Årsaken til at vi kan selge dem så mye billigere er at vi kjøper store partier direkte fra produsenten, uten grossister og mellomhandlere. Samtidig holder vi lave omkostninger til husleie, personale og annonsering.

Hvordan sendes testene, da jeg ikke ønsker at postbudet skal vite hva konvolutten inneholder?

Bestillingen sendes alltid diskret i hvite, solide boblekonvolutter (eller evt. pappeske) med “BPL Diagnostics AS” som avsender. Dermed avsløres ikke innholdet.

Jeg har valgt å forhåndsbetale min ordre, men har ennå ikke mottatt min bestilling?

Forhåndsbetalinger tar alltid litt lengre tid. Normalt tar det en bankdag å overføre til vår bankkonto i Danske Bank, Norge, men overfører man først etter kl. 18.00, så vil vi normalt ha betalingen etter 2 bankdager. Vi sender deg automatisk en statusoppdatering via e-mail når betalingen er registrert. Mottar du derimot ikke din e-mail senest 3 hverdager etter at du har utført betalingen, ber vi deg vennligst om å kontakte oss.

Jeg fikk ingen kontrollstrek frem da jeg brukte en test – er testen da defekt?

Kontrollstreken har til formål å vise brukeren at testen har fått tilstrekkelig med urin og dermed at testen er utført korrekt. Vises ingen kontrollstrek så er det høyst sannsynlig fordi testen har fått for lite urin. I bruksanvisningen ser du den tid testen skal være i urinen. Hold godt øye med urinen så den ikke går over maks streken.

Hvem står bak Billige-Tester.no?

Billige-Tester.no eies av BPL Diagnostics AS. Firmaet har vært i bransjen i flere år. Den daglige kundeservice varetas av Ane og Michael, som begge har et godt produktkjennskap til in vitro-diagnostik tester, under den innviklede lovgivning som gjelder for disse produkter.

Jeg er blitt gravid, og har likevel ikke bruk for testene – hvordan skal jeg returnere dem?

Ta kontakt med oss på kundeservice før du returnerer, så at du får korrekt returinformasjon.

Hva vil det si at testene er CE merket?

CE merkningen betyr at testene oppfyller en rekke krav, som EU stiller for at testene lovlig må selges i EU + en rekke EØS land (Norge, Schweiz m.fl). Som forbruker skal man være oppmerksom på, at de tester man kjøper som minimum er CE merket til hjemmebruk (selvtesting).
Visse tester er kun merket til profesjonell bruk, og disse stilles det ikke samme høye krav til som hjemmetester. De tester du får kjøpt hos oss, er både CE merket til hjemmebruk og til profesjonell bruk.

Hvilken dokumentasjon har dere for CE merkningen?

Du kan se våre CE sertifikater graviditetstester og eggløsningstester her:
CE sertifikat – Graviditetstest
CE sertifikat – Eggløsningstest

Sertifikaterne er gitt av et uavhengig organ, som er utpekt av EU til å kontrollere kvaliteten av medisinsk utstyr, herunder tester til hjemmebruk.

Hvad betyr det at testene er FDA godkjent?

FDA er en forkortelse for den amerikanske legemiddelstyrelse (Food and Drug Administration). FDA stiller noen av verdens strengeste krav til kvalitet og sikkerhet, og for å kunne selge tester i USA skal de på forhånd være godkjent. Våre tester har denne godkjennelsen fra FDA.

Kan man kjøpe ekstra testpinner til den digitale eggløsningst eller digitale graviditetstest fra Clearblue?

Dette er desverre ikke mulig, selv om det både ville være smart og billigere. Produsenten for Clearblue opplyser, at batteriet i den digitale enheten kun holder til et begrenset antall tester.

 

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.