meny

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Eggløsningstest

Her hos Billige Tester finner du et av markedets største utvalg av eggløsningstester til lavpris. Vi er forhandler av ulike typer av eggløsnings tester - Både strimmel test, stav og digitale eggløsningstester.

Selv om vi tilbyr lave priser, komprimiserer vi ikke med kvaliteten. Alle eggløsningstestene våre er CE-merket. Uansett hvilken type eggløsningstest du velger, så garanterer Billige Teste at kvaliteten er topp. Videre er det et spørsmål om hvilken test du personlig vil foretrekke å teste deg med, da dette vil skille de ulike testene fra hverandre.

Vi sender ut våre ordre 5 dager i uken, og du er garantert rask og diskret levering. Vi tilbyr også gratis frakt hvis du kjøper for 350 kroner eller mer.

Kjøp din neste eggløsningstest her:

Ulike typer eggløsningstester

Når du forsøker å bli gravid, er det viktig å vite når du er mest fruktbar. Kvinner er kun fruktbare i en relativt kort periode i hver syklus.

Uansett hvilken type eggløsningstest du velger, garanterer vi at testen har samme høye kvalitet, og alle eggløsningstestene våre er like sikre som testene du kjøper på apoteket.

Hvordan virker en eggløsningstest?

24-36 timer før eggløsning finner sted, stiger konsentrasjonen av hormonet LH (Luteiniserende Hormon) i urinen, og det er nettopp denne konsentrasjonen som eggløsningstesten måler. Kvinner har størst mulighet for å bli gravide på dagene rundt eggløsningen. En eggløsningstest fungerer ved å måle konsentrasjonen av LH i kvinnens urin. En eggløsningstest kalles derfor også for en LH-test. Når eggløsningstesten viser et positivt resultat, skjer selve eggløsningen normal innen de neste 24-36 timene, og kvinnen er da på sitt aller mest fruktbare samme dag som første positive eggløsnings test, samt dagen derpå.

Ved å ha samleie i denne perioden, sikrer kvinnen at at det er sædceller som er klare for å befrukte egget straks dette slippes inne i henne. Mannens sædceller kan overleve opptil 3-5 dager inne i kvinnen. Egget lever dog maks 24 timer.

Hvordan tas en eggløsningstest?

Det finnes mange ulike eggløsningstester på markedet, men prinsippet for dem alle er i bunn og grunn det samme. Alle testene våre leveres med en utfyllende bruksanvisning, og samtlige tester er brukervennlige og enkle å forstå.

Når skal jeg ta en eggløsningstest?

Den medfølgende bruksanvisningen kan også hjelpe deg med å finne ut av akkurat hvilken dag i syklusen du skal starte å teste deg. For å få det mest optimale resultatet fra en eggløsnings test er det nødvendig for deg å vite hvor lang syklusen din er. Lengden på menstruasjons syklusen din er perioden fra 1. blødnings dag til dagen før din neste menstruasjons 1. blødnings dag.

Dag 1 er dagen der menstruasjonen er i gang med rødt blod – man skal ikke regne med dager med små-blødninger.

En eggløsningstest er veldig enkel å bruke og kan i prinsippet tas hele døgnet. Det er dog en fordel å ta eggløsningstesten om morgenen da konsentrasjonen av LH hormonet i urinen er størst sammenliknet med andre tidspunkt i døgnet.

Det er viktig å være oppmerksom på at test-resultatet blir mer usikkert om du har drukket spesielt mye, og har mye væske i deg, eller om det er mindre enn 4 timer siden det siste toalett besøket ditt. I disse tillfeller kan urinen være for tynn, og på den måten måles konsentrasjonen av LH-hormonet noe mer upresist enn ellers.

Det skal helst gå 24 timer mellom hver test. Du kan dog med de aller fleste tester, testes med en kortere tidsintervall, men aldri med et lengre. Hvis du tester med et lengre tidsrom mellom hver eggløsning, kan du risikere å gå glipp av et positivt resultat.

Hvor sikker er en eggløsningstest?

Alle eggløsningstestene våres er CE-merket og godkjent til både profesjonelt bruk samt hjemmebruk. Alle eggløsningstestene våre, med unntak av eggløsnings testen fra RFSU, er godkjent av U.S. Drug and Food Administration (FDA).

Vi selger noen av markedets aller mest følsomme eggløsningstester, der en følsomhet på 25mlU/ml har en nøyaktighet på mer enn 99%.

Hvilke merker kan jeg velge imellom?

Vi her hos Billige Tester er forhandler av eggløsningstester fra Babyplan, Clearblue, og FSU.

Cearblue er et av de ledende merkene på dagens marked, og har et avansert sortiment av både eggløsningstester, graviditetstester, og fertilitets monitorer. Alle testene fra Clearblue er mer enn 99% nøyaktige og gir et sikkert og tydelig resultat. Denne digitale testen viser et resultat på displayet i form av en smiley ved et positivt resultat, eller en tom ring ved et negativt resultat.

Se alle Clearblue produkter

Babyplan er et dansk merke som står bak en rekke graviditets- og eggløsningstester av høy kvalitet. Med en eggløsnings test fra Babyplan, får du en lett anvendelig eggløsningstest til hjemmebruk av ypperste kvalitet. Testen er både billig og brukervennlig, men uten at dette påvirker kvaliteten. Eggløsningstesten foregår på følgende måte: Testen dyppes i et beger med urin eller direkte i urin strålen – avhengig av hvilken test du velger – og resultatet vises innen bare noen minutter.

Testen kan i prinsippet tas hele døgnet, men vi anbefaler at du tester om morgenen da det er nettopp på dette tidspunkt at konsentrasjonen av LH-hormonet er på det høyeste. Eggløsningstest strimmel og eggløsningstest stav fra Babyplan har en nøyaktighet på over 99%, er CE-merket, og er godkjent av FDA (U.S. Food And Drug Administration).

Fra 8,54 kr. pr. stk.
Se alle Babyplan produkter

RFSU står for “Riksförbundet för Sexuell Upplysning”, og er en svensk organisasjon som arbeider med et åpent og positivt syn på sex- og samlivsspørsmål, samt er også en produsent av fertilitets produkter. I Danmark er RFSU nok aller mest kjent som produsent av kondomer, men her hos Billige Tester forhandler vi både deres eggløsningstester og graviditetstester.

fra 169,00 kr. pr. stk.
Se alle RFSU produkter

Billige eggløsningstester med gratis frakt

Du kan kjøpe eggløsningstester online til lavpris, og om du kjøper for 350 kroner og mer, betaler du ikke ekstra for frakten. Vi sender ut ordre 5 dager i uken – diskret pakket!

Spørsmål og svar angående graviditetstest

Hvordan fungerer eggløsningstester?

Eggløsningstester måler forekomsten / tilstedeværelsen av et eggløsnings hormon, det luteiniserende LH som økes eller trappes opp 24-36 timer før eggløsningen. En eggløsningstest utføres omtrent på samme måte som en graviditetstest for hjemmebruk da du holder en teststrimmel i urinstrålen og resultatet vises i et lite display på test strimmelen. Ved å måle LH-stigningen kan du fastsette hvilke to dager i en menstruasjonssyklus du er mest fruktbar og dermed har størst mulighet for å bli gravid.
De to mest fruktbare dagene er dagen innen eggløsning og selve eggløsningsdagen når et egg frigjøres. Så om du har samleie samme dag som du kan påvise at LH-stigningen har startet, samt dagen etter, er dine muligheter for å bli gravid aller størst.

Når i måneden skal jeg utføre en eggløsningstest?

Hvilken dag du skal starte testen avhenger av hvor lang din menstruasjonssyklus er, dvs antall dager fra den første menstruasjons dagen til og med dagen før neste menstruasjon starter.
Om din syklus er 21 dager eller kortere skal du starte testen på dag 5. Om din syklus er lengre enn 40 dager skal du starte testen 17 dager innen du forventer din neste menstruasjon. Om lengden på din menstruasjonssyklus varierer mer enn 3 dager går du utifra den korteste syklusen du har hatt det siste halvåret.
Det er mulig at du trenger mer enn en pakke med teststrimler før du kan registrere LH-stigningen. Fortsett i dette tilfellet med å teste med strimler fra en ny forpakning. Om du kan påvise at LH-stigningen har startet trenger du ikke utføre flere tester i løpet av den aktuelle menstruasjonssyklusen, og du kan spare de ekstra teststrimlene i pakken om du trenger dem i din neste menstruasjonssyklus. Når du har påvist at LH-stigningen har startet, bør du ha samleie i løpet av de neste 48 timene for å maksimere dine muligheter for å bli gravid i løpet av den aktuelle menstruasjonssyklusen.

Hvordan skal eggløsningstesten se ut om den er positiv?

På de fleste tester avleser du resultatet ved å sammenlikne styrken av resultat-streken med referanse-streken. Referanse-strekens hensikt er å vise om testen har blitt utført korrekt. Ofte må du lese av resultatet innen 5 minutter etter at du har utført testen ettersom testen etter 5 minutter ikke lengre er pålitelig, og resultatet kan endre seg. Om resultat-streken er like sterk eller sterke enn referanse-streken betyr dette at LH-stigningen har startet og du er da aller mest fruktbar de nærmeste 2 dagene. Om du har samleie i løpet av de nærmeste 48 timene, øker altså dine sjanser for å bli gravid.
Om det er blankt eller ikke vises noe i resultat-streken, eller om resultat-streken er svakere enn referanse-streken, har ikke LH-stigningen startet enda. Du bør utføre en ny test neste dag ved samme tidspunkt. Studer alltid pakningsvedlegg eller brosjyre nøye før du starter testen.

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.