meny

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

HjemSædkvalitetstest

Sædkvalitetstest

Det er enkelt og greit å teste din sædkvalitet hjemme med en sædtest fra billige-tester.no. Vi har flere typer sædtester i høy kvalitet, og når du kjøper din sædtest online, får du gratis levering hvis du bestiller for 350 kr. og mer, med levering på 2-5 hverdager samt en utsendelse i en meget diskret innpakning.

Se utvalget av sædtester og våre andre produkter til mannlig fertilitet her og kjøp dine varer i dag. Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å skrive eller ringe til vår kundeservice.

Babyplan Sædkvalitetstest

Babyplan sædkvalitetstest
Fra 159,50 kr - 198,00 kr pr. stk.
Enkel screeningtest som lett utføres hjemme
Les mer og bestill

ExSeed Health sædtest (2 tester)

ExSeed Health sædtest
Vår pris 979,00 kr
ExSeed-enheten er CE-merket og godkjent som medisinsk utstyr. Inneholder 2 tester. Kun 489,50 kr. pr. test.
Les mer og bestill

B-Daddy til mannen

B-Daddy fra Pharma Nord
Vår pris 299,00 kr
Understøtter dannelsen av normale sædceller. 60 kapsler - 1 måneds forbruk.
Les mer og bestill

Test din sædkvalitet hjemme

Når du kjøper en sædtest til hjemmebruk fra billige-tester.no, får du alltid en grundig bruksanvisning på norsk. Våre sædkvalitetstester er sikre og enkle å bruke, og du får hurtig svar på hva slags kvalitet sæden din er. Du kan se hvordan du utfører en sædkvalitetstest i denne instruksjonsvideoen.

For en ekstra sikkerhet rundt resultatet ditt, bør du vurdere vår fertilityscore-sædtest. Den måler ikke bare antallet sædceller, men også hvor stor del av cellene, som er «mobile» altså at de beveger seg som de skal. På den måten ligner vår meget populære fertilityscore på de profesjonelle tester som blir anvendt på klinikker.

Hver 6 par opplever problemer med å bli gravide – og i nesten halvdelen av tilfellene skyldes det mannens sædkvalitet. Derfor er det en god ide å teste din sædkvalitet hjemme, før dere bruker tid og penger på å forsøke å bli gravide med for eksempel en eggløsningstest.

Når du kjøper sædkvalitetstest online

Det er enkelt, raskt og trygt å kjøpe sædtester og andre av våre produkter til mannlig fertilitet her på webshoppen. Utover vår test av sædkvalitet kan du blant annet også kjøpe kosttilskudd for å øke mannlig fertilitet samt skrittkjølere, som på samme måte er kjent for å kunne forbedre kvaliteten av din sæd. Bestiller du i dag, kan du ha dine varer innen ganske få hverdager.

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.