meny
Artikler om fertilitet | Nyheter om fruktbarhet

Spør en ekspert i fertilitet

Få ekspertens råd til deg og din fertilitet

Prøver du å bli gravid, men har spørsmål som du ikke vet hvor eller til hvem du skal henvende deg? Du har kanskje snakket med en venninne eller en i familien din om saken. Du har lett på nettet, men du mangler fortsatt svar, og føler deg nå mer forvirret enn når du begynte.

Det forstår vi veldig godt. De velmente rådene, de personlige erfaringene hos andre, og den generelle informasjonen på nettet gir ikke alltid svar på det vi søker etter, eller de rådene vi trenger. Det er en meget stor forskjell på oss kvinner, livssituasjonene våre og kroppene våre.

To forløp er sjelden ens når det gjeller graviditetsplanlegning, og de rette svarene kan være veldig ulike fra kvinne til kvinne. Derfor kan det være en lettelse å få snakke med en spesialist som har ekspertisen, som forstår situasjonen din, og tar hensyn til de faktorene som er relevante for deg.

Hos Billigetester.no synes vi at det skal være slutt på unødvendig bekymring. Nå kan du få et personlig svar på dine spørsmål, og rådgivning fra en fertilitetsekspert kjapt og enkelt. Vi vet at det gjør en forskjell.

Gjennom vårt samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility gir vi deg muligheten til å stille spørsmål om fertiliteten din, samt planlegging av graviditeten din til en av klinikkens fertilitetseksperter, som har lang erfaring med kvinner som ønsker å bli gravide.

Ekspertene belyser alle de  som har betydning for deg, situasjonen din og eventuelt for partneren din.

Så enkelt får du svar fra fertilitetseksperten vår

Som leser av Billige-tester.no skal du gjøre følgende, så får du et personlig svar innen 7 dager.

1. Skriv til fertilitetseksperten vår på info@billige-tester.no, og skriv «TFP Stork Fertility» i emnelinjen. Du får mulighet til å stille spørsmålet ditt anonymt – (Det er kun noen få medarbeidere på Billige-tester.no og fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility som kjenner det rette navnet ditt og e-postadressen din).

2. Når vi mottar spørsmålet ditt leser vi det igjennom. Er det noe vi ikke forstår, eller om vi har ytterligere spørsmål, så skriver vi til deg. Det gjør vi kun for å svare best mulig på spørsmålet ditt.

3. Du får svar fra fertilitetsklinikken innen 7 dager fra at spørsmålet ditt er mottatt. Svaret sendes direkte til e-posten din. Deretter blir spørsmål og svar anonymiserte, og legges ut på nettsiden vår, slik at andre kvinner og par også kan få glede av svaret. På den måten håper vi å kunne hjelpe både deg og andre kvinner.

Vi gleder oss til å hjelpe deg på vei med graviditetsplanlegningen din.

Om fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility

Fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility i København hjelper kvinner fra hele Europa som alle har et felles ønske; Å bli gravid og få et barn. TFP Stork Fertility har siden 1999 hjulpet over 5000 barn til verden.

Vi legger stor vekt på at alle som kontakter oss, eller er i fertilitetsbehandling føler seg trygge, hørte, og får et godt forløp.

TFP Stork Fertility har over 40 medarbeidere bestående av spesialleger, embryologer, fertilitetssykepleiersker og jordmødre, og er en del av en TFP Fertility – en kjede av fertilitetsklinikker.

Relaterede artikler

Endometriose er en kronisk tilstand som påvirker den berørte kvinnen både psykisk og fysisk. Les alt om symptomer, fruktbarhet og behandling av endometriose her.

Les mer

Her kan du lese her hva som skjer i en kvinnes kropp i tiden rundt eggløsningen, og lese om hvilke tegn det kan være på at eggløsningen er i gang.

Les mer

Mange kvinner er plaget av tørre slimhinner og lider i stillhet, men det er hjelp å få. Les dette innlegget og bli klokere på hvordan du kan få det bedre.

Les mer

TFP Stork Fertility i København i Danmark, har siden 1999, hjulpet tusenvis av kvinner til å bli gravide gjennom inseminasjon.

Les mer

Tilbake til alle artikler