Artikler

Kan jeg få menstruasjon under graviditet?

Hvis du har blødning fra skjeden når du er gravid, er det enten en spontanabort eller en svangerskapsblødning. Svangerskapsblødning under graviditet kan forårsake mye uro, angst og frykt for at noe ikke er som det skal være eller at du at du aborterer.
Les mer

Graviditet - Alt du behøver å vite om å være gravid

Få et innblikk i hvordan det daglige livet til en gravid kan utvikle seg og fortelle deg om hvordan graviditetsukene kan være mellom en mor og hennes barn.
Les mer

Øk sjansene for å bli gravid med Eveline smart fertilitetssystem

Går du og drømmer om å bli gravid, men har det ikke bare skjedd ennå? Heldigvis finnes det hjelp! Den nye Eveline smart fertilitetssystem forteller deg med stor presisjon når det er enklest for deg å gjøre drømmen om familie til virkelighet.Prisvinnende fertilitetsmonitorNår har du eggløsning? Det f...
Les mer

Spis deg gravid - 7 kostråd til bedre fruktbarhet

Å bli gravid må være den største motivasjonsfaktoren til å forandre dårlige spisevaner. Vi gir deg 7 sunne kostholdtips som kan forbedre fruktbarheten og øke sjansen for å oppnå graviditet.
Les mer

Mannens fertilitet – Når er man infertil?

Få gode råd og veiledning for hvordan du selv kan forbedre fertiliteten din. Det finnes en rekke tips, triks og råd som kan øke menns fertilitet, les mer om menns fertilitet her.
Les mer

Hva er folinsyre?

Hvorfor er folsyre fordelaktig ifm. graviditet? Hva er ditt daglige behov for folsyre? Og hvilken mat inneholder folsyre? Få svar på dette og mye mer i denne artikkelen om folsyre.
Les mer

Black Friday har blitt BLACK WEEK hos Billige-Tester.no

En hel uke med fantastiske tilbud!Black Friday er like runt hjørnet, så du kan bare glede deg til en mengde fine tilbud, hvis du står og har bruk for graviditetstester, eggløsningstester, folsyre eller andre produkter til ”prosjekt baby”.Hos Billige-Tester.no feirer vi Black Friday 2018 med fantasti...
Les mer

Jeg er gravid, hva nå?

Du står med en positiv graviditetstest i hånden, og nå går det opp for deg at du ikke aner hva som er i ferd med å skje. Vi svarer på spørsmålene som ofte melder seg hos nygravide – slik at du kommer godt i gang fra starten av.
Les mer

PCO og graviditet

5-10% av alle kvinner har Polycystisk Ovariesyndrom og PCOS påvirker kvinner både fysisk og psykisk. Les alt om PCO/PCOS - symptomer, behandling og fruktbarhet - her.
Les mer

Endometriose og fruktbarhet

Endometriose er en kronisk tilstand som påvirker den berørte kvinnen både psykisk og fysisk. Les alt om symptomer, fruktbarhet og behandling av endometriose her.
Les mer

Kanonkuren mot barnløshet

Kanonkuren er en kur for par som ønsker å styrke sin fruktbarhet i håp om å bli gravide. Kuren gir best resultat om både kvinnen og mannen tar de ulike kosttilskuddene.
Les mer

Spøkelsesstrek, feilaktige/falske resultater – hva kommer de av?

Spøkelsesstrek på graviditetstesten - hva kommer de av? I denne artikkelen kan du lese mer om hva som ligger bak dette, altså mulige årsaker til såkalt spøkelsesstrek og feilaktige/falske resultater.
Les mer

Å motta graviditets- og eggløsningstester i posten om vinteren

Her kan du få svar på om testene våre tåler å ligge ute i postkassen i minusgrader
Les mer

Kan stress påvirke dine sjanser for å bli gravid?

Forskning tyder på at det kan være vanskeligere å bli gravid dersom du er stresset. Derfor har vi samlet 4 mindfulness-øvelser for deg som prøver å bli gravid (som kanskje også kan være gode tips for andre du kjenner?)
Les mer

5 ting du kan tenke på om du prøver å bli gravid

Dere vil gjerne ha barn, men hva behøver du egentlig å tenke på først? Vi har samlet 5 råd til dere som gjerne vil forberede dere på en eventuell graviditet.
Les mer

3 veldig vanlige spørsmål om graviditet

Når du prøver å bli gravid, oppstår det mange spørsmål. Vi har samlet de 3 mest vanlige spørsmålene om graviditet, og gir deg svarene her og nå.
Les mer

Hva skjer i kvinners kropp rundt eggløsningen?

Her kan du lese her hva som skjer i en kvinnes kropp i tiden rundt eggløsningen, og lese om hvilke tegn det kan være på at eggløsningen er i gang.
Les mer

Kan du merke når du får eggløsning?

Hvis du prøver å bli gravid kan det være en fordel å kjenne til tidspunktet for eggløsningen din, siden det er da du er på ditt mest fruktbare. Få 3 metoder å beregne eggløsningen din på
Les mer

Graviditetstegn - Finn de første tegnene på graviditet og ta en test

Hvilke symptomer er de mest vanlige tegn på graviditet? Opplever alle de samme graviditetssymptomer? Finn svaret her.
Les mer

Sædkvaliteten hos norske menn er stabil men for dårlig

Under en lenger periode over flere år, har det vært mye fokus på kvinnen og problemene med fertiliteten hennes, når dannelsen av familie kommer på tale. Når graviditeten uteble var det ofte på grunn av at kvinnen ikke hadde eggløsning, at hun hadde vært uheldig og fått skader på eggelederen, eller i...
Les mer

Tørre slimhinner og glidekrem - en god kombinasjon

Mange kvinner er plaget av tørre slimhinner og lider i stillhet, men det er hjelp å få. Les dette innlegget og bli klokere på hvordan du kan få det bedre.
Les mer

3 fakta du bør vite, når du forsøker å bli gravid

Røyking, for mye sukker og under- eller overvekt er allesamme ting som kan gjøre det vanskeligere for deg å bli gravid.
Les mer

Guide: Hvilken graviditetstest skal du velge?

Verdens første graviditetstest var en frosk, men det behøver ikke være så kompliseret å finne ut av om du er gravid. Les mer om våre forskjellige graviditetstester.
Les mer

Guide til sædkvalitetstest

Få overblikk over 2 selvtest til å måle sædkvalitet, og gjør valget av det riktige testet lettere
Les mer

Spør en ekspert i fertilitet

Hos Billigetester.no synes vi at det skal være slutt på unødvendig bekymring. Nå kan du få et personlig svar på dine spørsmål, og rådgivning fra en fertilitetsekspert fort og lett. Vi vet at det gjør forskjell.
Les mer

Så blir du fortere gravid - se over livsstilen din

Mange saker i hverdagen og livsstilen din kan påvirke muligheten for at du kan bli gravid. I denne artikelen kan du lese hvilke saker du skal være oppmerksom på.
Les mer

Hvilke symptomer på graviditet kan man ha når man er gravid

Gravide er ikke helt like, men gravide opplever ofte noen av de samme symptomene under graviditeten. Vi forteller deg blant annet når de første symptomene kan dukke opp
Les mer

Når kan man ta en graviditetstest?

Det er mange forskjellige retningslinjer å forholde seg til når det gjeller bruken av graviditetstester. Hvor tidlig bør man ta en graviditetstest etter at eggløsningen har vært?
Les mer

Hvor lang tid går det før jeg blir gravid?

Hvor lang tid det tar for deg å bli gravid er avhengig av mange faktorer. I denne artikeln kan du lese hvor lang tid det i snitt tar for å bli gravid.
Les mer

Når kan man bli gravid?

Mange kvinner vil danne familie, føre genene videre, og gå fra å være to til tre – De vil bli gravide. Men når kan man bli gravid?
Les mer

Når har man eggløsning?

Kanskje vet du allerede når du har eggløsning? Det er viktig å vite når man har eggløsning i syklussen sin, og å ha samleie i de dager man kan bli gravid.
Les mer

Folsyre minsker risken for autism

I følge et norsk studie så tyder det på at folsyre ikke bare minsker risken for at barnet fødes med neuralrørsdefekter som f.eks. ryggmargbrokk, men også at folsyre dramatiskt minsker risken for autism.
Les mer

Proteiner forklaring til kvinners fallende fertilitet?

Skotske forskere mener de har fundet årsaken til hvorfor kvinners sjangse for å bli gravid minskes med stigende alder.
Les mer

Gravitamin

Gravitamin er et kosttilskudd som inneholder det du trenger av vitaminer og mineraler under hele svangerskapet. Gravitamin inneholder også folinsyre som minsker risikoen for neuralrørsdefekt hos barnet.
Gravitamin
 

Gravitamin inneholder vitaminer og mineraler som er viktig og få i seg for...
Les mer

Derfor skal du spise folsyre før og i løpet av din graviditet

 Er dine folsyre depoter fylt opp?Om du spiser en variert kost får du sikkert allerede i deg den anbefalte dosen av det nødvendige B-vitaminet folsyre som du trenger. Eller gjør du virkelig det?Det viser seg at mange kvinner ikke får den anbefalte mengden av folsyre gjennom sin kost, selv om de spis...
Les mer

Folinsyre

Folinsyre anbefales daglig fra den dagen man planlegger å bli gravid og til og med i 12 uke av svangerskapet. Gravitamin dekker behovet av vitaminer og mineraler hos den gravide og inneholder også folinsyre.
Folinsyre graviditet
 

Man bør ta folinsyre ved graviditet. Undersøkelser viser at...
Les mer

Mineraler

Vitaminer og mineraler er viktig og få i seg for den gravide, for at fosteret skal få dekket sitt behov og utvikle seg optimalt. Gravitamin dekker behovet hos den gravide og inneholder også folsyre.Vitaminer og mineraler er viktig for gravide.
Mineraler vitaminer
 

Du får alle mineraler og...
Les mer

Snart gravid

Du blir snart gravid hvis du benytter deg av en eggløsningstest. Når du vet eksakt når du har eggløsning, vet du også når du er mest fruktbar og dermed har størst sjanse for å bli gravid. Kjøp en eggløsningstest så blir du snart gravid.
Snart gravid test
 

Du blir snart gravid med test for...
Les mer

Vitaminer

Vitaminer er viktig og få i seg for den gravide, for at fosteret skal få dekket sitt behov og utvikle seg opptimalt. Vitaminer er viktig for både mor og barn både før og under graviditeten. Gravitamin dekker behovet hos den gravide og inneholder også folsyre.
Vitaminer mineraler
 

Du får a...
Les mer

Graviditet fødsel

Veien fra graviditet til fødsel er viktig for barnets utvikling, både frem til fødselen, men også utvikling etter fødselen. Så derfor er det viktig å få i seg rikelig med vitaminer og mineraler. Det får du med kosttilskudd spesielt laget til graviditet og fødsel.
Graviditet fødsel råd
 

Nå...
Les mer

Clearblue resultat raskt

Graviditetstestene fra Clearblue gir resultat raskt. Du får kjøpt raske og billig graviditetstester hos oss. Og alt er meget enkelt og diskret, med E-Invasion ApS som avsender. En graviditetstest er enkel og ta hjemme og Clearblue gir resultat raskt.Clearblue testresultat rasktGraviditetstestene fra...
Les mer

Rask urintest

En rask urintest er alt som skal til når du tar en graviditetstest fra Clearblue eller Babyplan. Vi har graviditetstester til priser langt under det du er vant til å betale, men ikke på bekostning av kvaliteten. Ta en rask urintest med en av våre graviditetstester, som strimmel eller som testpenn.Ra...
Les mer

Fruktbarhet

Du får kjøpt fruktbarhet tester og eggløsning tester hos oss, som du i fred og ro kan ta hjemme i ditt eget hjem. Vi har produkter som kan hjelpe deg frem til graviditet, og også videre mot barnets fødsel. Du kan måle din fruktbarhet hver dag med Persona testpinner.
Sjekk din fruktbarhet
 

...
Les mer

Uteblitt menstruasjon

Uteblitt menstruasjon, hyppige toalettbesøk og hormonelle utbrudd er tidlige symptomer på graviditet, men ved siden av uteblitt menstruasjon er nok kvalme om morgenen det mest vanlige tegnet som gjør at man får mistanke om at man er gravid. Du finner billige graviditetstester her.
Uteblitt menstrua...
Les mer

Hvor tidlig kan jeg ta en graviditetstest?

Vi får mange spørsmål omkring dette emne, da man jo gjerne vil vite om det har lykkes en å bli gravid.
Les mer

Rene tenner er viktig når du vil være gravid

Dr.dk skriver 13/7 2011 at resultatet fra en undersøkelse gjort av forskere fra University of Western Australia i Perth, viser at kvinner med et sunt tannkjøtt i gjennomsnitt ble gravide ca. 2 måneder tidligere enn kvinner som led av kronisk tannkjøttsbetennelse.
Les mer

Eggløsningstest – når har jeg eggløsning?

Hvis du forsøker å bli gravid nå eller innenfor nærmeste fremtid, er dette et spørsmål som ofte bliver stilt av mange kvinner som interesserte i å oppklare for så hurtig som mulig, hvordan de kan oppnå de 2 ønskede streker på testen. Svaret på spørsmålet er ikke så enkelt å svare på, ettersom det er forskjellige faktorer som spiller inn.
Les mer

Menstruasjon som indikator

Din menstruasjonssyklys og graviditet henger i høy grad sammen, og derfor er det også vigtig å holde øye med din menstruasjon hvis dine tanker går i retning av en graviditet.
Les mer

Økologisk glidekrem

I øyeblikket er det et økt fokus på kjemikalier, tilsetningsstoffer, parabener osv. Spesielt når man prøver å bli gravid, eller er blitt gravid, rådes man til å unngå overflødige tilsetningsstoffer som kan virke hormonforstyrrende. Som alternativ er det derfor kommet mange økologiske produkter på markedet som lever opp til disse anbefalinger.
Les mer

3 mulige årsaker til negativt result

Visse faktorer kan medføre at du får et negativt resultat av graviditetstesten selv om du i virkeligheten er gravid.
Les mer

Hvor fort kan graviditetstesten gi et positivt resultat?

Alle graviditetstester registrerer forekomsten av et hormon som heter hCG (humant Choriongonadotrophin).
Les mer

Nytt om Pre-Seed!

To nylig utførte studier på Pre-Seed viser at Pre-Seed er det eneste glidemiddelet som ikke skader sædcellene. Det ene studiet* hadde som formål å vurdere sædcellenes mulighet for å befrukte og understøtte normal utvikling av embryoet, etter kontakt med et flertal glidemiddel for intimbruk.
Les mer

Svak strek på graviditetstesten?

Viser graviditetstesten din en svak teststrek? Her kan du se noen mulige årsaker til det:

Tidlig testning
Testens følsomhet/sensitivitet
Kjemisk graviditet
Fortynnet urin
Les mer

Leveringsforsinkelser på grunn av vulkanaske

Kanskje har du bestillt graviditetstest, eggløsningstest, kosttilskudd eller andre varer fra Billige-tester.no for flere dager siden, og enda ikke mottatt? Det kan være på grunn av vulkanasken fra Island.
Les mer

Graviditet gjennom inseminasjon

StorkKlinik i København i Danmark, har siden 1999, hjulpet tusenvis av kvinner til å bli gravide gjennom inseminasjon.
Les mer

Gi slipp på stressen - bedre resultat for å bli gravid

I en nylig utført studie (Rapport-Hubschman et al., Fertility & Sterility Oct 2009), kunne man se at kvinner som hånterte sin infertilitet ved mental avkobbling, og ved å ’gi slipp’ på sin stress, fikk en merkbart høyere graviditetsfrekvens.
Les mer

Hva er sjansen for å bli gravid en uke etter eggløsning?

Er du en av dem som følger med på syklusen, tar graviditetstester og har en god ide om når du har eggløsning? Du lurer kanskje på om det er mulig å få en positiv graviditetstest en uke etter eggløsning?
Les mer

Hvordan vite når du har eggløsning?

Hvorfor er det så vigtig å kjenne tidspunktet for eggløsning? Fordi det er den perioden hvor du er mest fertil. Eggstokkene frigjør det mest modne egget som reiser ned egglederen i håp om å bli fertilisert. Hvis du ønsker deg et baby, så forteller eggløsningen deg hva som er det beste tidspunkt for samleie.
Les mer

Noen få fakta om eggløsning

Kvinnens kropp forbreder seg en gang hver måned på å bli gravid. Vi vet alle at for å bli gravid, må egg og sperm slå seg sammen. Livstiden til et egg er på mellom 12 og 14 timer etter at det har løst seg fra eggstokkene. Denne tiden er veldig avgjørende for befruktning (foreningen av egg og sperm). Selv om en manns sperm kan overleve i opptil sju dager i kvinnens kropp, er livsvarigheten av et egg meget kort.
Les mer

Hva skjer når du er gravid?

Hva skjer når du er gravid? Først får du eggløsning - det betyr at eggstokkene starter å frigjøre egg. Hvis et egg slutter seg sammen med sperm vil egget bli befruktet. Det befruktede egget vil glide inn i livmoren og plante seg der. I løpet av seks dager starter egget å utvikle en morkake, og deretter frigjøres et hormon ved navn human chorionic gonadotrophin (HCG) den første uken man er befruktet. Dette hormonet kan oppdages i urin og blod hos en gravid kvinne. En graviditetstest hjelper med å finne svaret på om man er gravid eller ikke.
Les mer

Graviditetstest med falskt resultat

Noen ganger kan graviditetstesten vise et falskt resultat. Et negativt, men falskt resultat kan bety at du er gravid med et resultatet som viser noe annet. Du kan også komme ut for å få et falskt positivt resultat som viser at du er gravid, når du ikke er det.
Les mer

Graviditetstesten viser en svak strek - hva betyr det?

Følgende kan være årsaken til at en graviditetstest viser en svak strek:

Tid: Det kan være at du tar testen for tidlig. Mengden av graviditetshormener, hCG, er mindre i blodet like etter unnfangelsen. For å være på den sikre siden er det best å ta en ny graviditetstest etter 2-3 dager.
Les mer

Tegn på eggløsning - Finn disse symptomene på eggløsning

Hvis du gjerne vil vite når du har eggløsning skal du prøve å lytte til kroppen din. Hvis du er oppmerksom kan du oppdage bestemte endringer.
Les mer

NYHET: Bestill på faktura i dag og betal om 14 dager!

Billige-tester.no tilbyr deg å få ordren tilsendt med faktura. Når du mottar fakturaen skal den betales 14 dager etter at bestillingen din ble sendt sendt fra oss.
Les mer

Når blir en graviditetstest positiv etter eggløsning hvis du er gravid?

Er det mulig at graviditetstesten er positiv når det har gått opptil en uke siden eggløsningen? Selv om det er meget skjelden kan det faktisk forekomme.
Les mer

Bli gravid krever god timing

For noen kvinner er det ikke et problem å bli gravid, men for andre er det.
Les mer

Angi fertilitet

Persona testpinner vil angi fertilitet med 94 % pålitelighet så lenge du følger instruksjonene og den brukes som eneste prevensjon. Dette er en prevensjonsmetode som fungerer i harmoni med kroppen. Persona testpinner vil angi fertilitet og du ikke trenger å bruke prevensjon daglig.
Fertilitet angis...
Les mer

Menstruasjonssyklus

Persona leser din menstruasjonssyklus og informerer deg daglig om når du ikke behøver å bruke prevensjon. Dette er en prevensjonsmetode som fungerer i harmoni med kroppen. Alt du trenger, er Persona testpinner og en Persona-monitor som leser av din menstruasjonssyklus.
Avbrutt menstruasjonssyklus
...
Les mer

Sjekk graviditeten

Sjekk graviditeten med en gravidtest fra Clearblue eller Babyplan, begge er førende på markedet og har høy kvalitet og over 99,9 % nøyaktighet. Sjekk graviditeten allerede etter 6 til 15 dager etter befruktningen. Testene er CE merket til profesjonell og hjemmebruk.Sjekk graviditetenSjekk graviditet...
Les mer

Om graviditet og gravidtetstest

De graviditetstester som selges på www.Billige-tester.no registrerer alle et graviditetshormon som heter hCG (humant Choriongonadotropin). hCG begynner å produseres av det befruktede egget etter at det har festet seg i livmorveggen; normalt ca. 6-10 dager etter befruktningen. I det første trimesteret av en graviditet fordobbles hCG nivået ca. hver tredje dag. Maksimalt hCG-nivå nås vanligvis i uke 7-12, og vil typisk nå opp til ca. 200.000 mIU/ml.
Les mer

Symptomer graviditet

Tidlige symptomer på graviditet er kvalme om morgenen og uteblitt menstruasjon. Tror du at du har et av disse symptomene, så kan det være en god ide og kjøpe en graviditetstest. En graviditetstest vil på bare noen få minutter vise om det er symptomer på graviditet du lider av.Graviditet symptomerHyp...
Les mer

Hcg hormon

Hcg hormon i urinen er en indikasjon på at du er gravid. Tar du en graviditetstest, enten som strimmel, pinne eller testpenn, så er det inneholdet av hcg hormon i urinen som blir målt. Hcg hormon kan påvises i urinen allerede 6 til 15 dager etter befruktningen.
Hcg svangerskapshormon
 

Tes...
Les mer

Tilbud på kombinert sett med graviditetstester og eggløsningstester

Å få barn kan noen ganger være en vanskelig prosess. Kvinnen skal hele tiden være oppmerksom på når hun har eggløsning så hun ikke går glipp av en sjanse for å bli gravid. Samtidig går man hele tiden å er spendt på om innsatsen har gjort sitt, og om man har blitt gravid.
Les mer

Spørsmål ved ønsket graviditet: Når kan jeg bli gravid?

Ikke alle par som ønsker det har like lett for å bli gravide. Det kan noen ganger kreve hardt arbeide og målrettet innsats. Derfor er det viktig å vite når man har størst sjanse for å bli gravid.
Les mer

Eggløsningstest - når skal jeg teste?

Mange som brukes eggløsningstest er i tvil om når de skal ta den første testen. Det første du skal gjøre er å lese den vedlagte bruksanvisning som fulgte med når du kjøpte testene. Finner du ikke bruksanvisningen kan du hente den her.
Les mer

Rask levering av graviditetstest og eggløsningstest

Alle bestillinger som er mottatt innen kl. 18.30 på hverdager sendes samme dag. Vi sender også ut på søndager inntil kl. 12.30. Du kan lese mer om vår leveringstid her.
Les mer

Prevansjon

Naturlig prevansjon som fungerer i harmoni med kroppen er noe Persona testpinner og monitor kan gi deg. Du kan kjøpe Persona Tester, som er en helt naturlig prevansjon, enkelt og diskret hos oss. Persona-monitoren lærer seg syklusen din og kan fortelle deg når du har sikre perioder.
Prevansjonsmeto...
Les mer

Persona

Med Persona får kvinner mulighet til å bruke en naturlig prevensjonsmetode. Den måler med 94 % sikkerhet når du har fruktbare dager og er fin å bruke når du er i et fast par forhold, og har regelmessig menstruasjon. Du kan bestille Persona testpinner diskret og enkelt hos oss.
Persona testpinner
&...
Les mer

Uteblitt mensen

Uteblitt mensen er ofte det første tegnet på graviditet, men man vil gjerne være helt sikker på en slik begivenhet. Da er det fint at det finnes graviditetstester. Uteblitt mensen kan bety at du er gravid, bli sikker med en graviditetstest.Mensen har uteblittNår mensen har uteblitt er det en god ide...
Les mer

Fertilitet

Din fertilitet er viktig å få kartlagt dersom du ønsker å bli gravid. I vår nettbutikk har vi spesialisert oss på blant annet eggløsningstester. Testene vil gi deg oversikt over din fertilitet ved å angi når du har eggløsning.
Angir fertilitet
 

Eggløsningstestene angir fertilitet ved at d...
Les mer

Nettkjøp

Nettkjøp er en uvant handlemåte for noen, men å kjøpe eggløsnings- og graviditetstester i vår nettbutikk er både trygt og enkelt. Så fort vi har din betaling for ditt nettkjøp, sender vi varene til deg via posten.
Enkelt nettkjøp
 

Et enkelt nettkjøp er raskt å gjennomføre, og har flere fo...
Les mer

Rask levering

Rask levering er forståelig nok essensielt for deg når du bestiller produkter som eggløsnings- eller graviditetstester i vår nettbutikk. Derfor jobber vi for å ha kortest mulig ventetid, og du får dermed rask levering av pakken.Rask postleveringRask postlevering er mulig hos oss, fordi vi sender avs...
Les mer

Kvinne

Som kvinne vil sannsynligvis det å bli gravid og å bære fram et barn være en viktig del av ditt liv. Våre eggløsningstester kan hjelpe deg å bli en kvinne som kan planlegge graviditeten bedre, ved å kartlegge din mest fruktbare perioder.
Kvinnehelse
Kvinnehelse og graviditet er naturlig nok to tem...
Les mer

Symptomer

Om du har symptomer som tyder på at du er gravid, kan du lett fastslå hva din status er med en graviditetstest fra vår nettbutikk. Slike symptomer behøver ikke nødvendigvis bety at du er gravid, men med en test kan du kjapt finne ut om du er det.
Symptomer graviditet
Vanlige symptomer på gravidite...
Les mer

Clearblue resultat

Et Clearblue resultat fra en av våre Clearblue graviditetstester eller eggløsningstester er mer enn 99% nøyaktig, og testene er enkle å kjøpe i vår nettbutikk. Ditt Clearblue resultat er dermed like sikkert som om du skulle tatt testen hos legen.
Clearblue resultat raskt
Få Clearblue resultat rask...
Les mer

Diskret

En diskret forsendelse er viktig for mange når de skal handle varer, som for eksempel graviditetstester, over Internett. Når du kjøper varer i vår nettbutikk, pakkes varene i en diskret pakke, og sendes til deg i posten.
Diskret forsendelse
En diskret forsendelse av de varene du kjøper over Intern...
Les mer

Barnløs

Om du er barnløs, og prøver å bli gravid, kan det være en fordel å kartlegge når du har eggløsning ved å bruke våre eggløsningstester. I nettbutikken vår har vi et utvalg tester som kan være til hjelp dersom du er barnløs, men ønsker barn.
Barnløshet
Barnløshet er en ufrivillig situasjon for mange...
Les mer

Fruktbar

Når du er fruktbar, eller når din eggløsning finner sted, er viktig å få oversikt over dersom du ønsker å bli gravid. I vår nettbutikk finner du eggløsningstester som hjelper deg å fastslå når du er mest fruktbar.FruktbarhetFruktbarhet, fruktbarhetssyklus og eggløsning henger sammen, og våre eggløsn...
Les mer

Eggløsning

Når din eggløsning finner sted er vesentlig dersom du ønsker å bli gravid. Kjøper du eggløsningstester i vår nettbutikk, kan du fastslå når du har eggløsning, og dermed finne de mest fruktbare tidspunktene i din syklus.
Naar er eggløsning
Naar er eggløsning, eller når dine mest fruktbare perioder ...
Les mer

Syklus

Din fruktbarhets syklus er en fordel å få kartlagt dersom du ønsker å bli gravid. I vår nettbutikk har vi eggløsningstester som hjelper deg med å få oversikt over når i din syklus eggløsningen finner sted.
Syklus utregning
Syklus utregning og oversikt over når eggløsningen finner sted, gjør at du ...
Les mer

HCG

HCG er et hormon som kun forekommer i kroppen under svangerskapet. Graviditetstestene vi har i vår nettbutikk sjekker forekomsten av hCG, og angir ut fra dette om du er gravid eller ikke.
HCG hormon
hCG hormon finnes nemlig ikke i kroppen når du ikke er gravid. Dette hormonet er en indikasjon på o...
Les mer

Menstruasjon

Menstruasjon er for mange mest til bry, men like fullt er det en viktig del av kvinnens fruktbarhetssyklus. I vår nettbutikk har vi graviditetstester som enkelt forteller om du er gravid, dersom din menstruasjon ikke kommer når den skal.Uteblitt menstruasjonUteblitt menstruasjon er ikke ensbetydende...
Les mer

Hormoner

Hormoner kan anses som signalstoff som kroppen sender ut for å sette i gang ulike prosesser. Graviditetstestene vi har i vår nettbutikk sjekker graviditet ved å undersøke forekomsten av hCG hormoner i urinen.
Kroppens hormoner
Kroppens hormoner kan altså anses som pådrivere for ulike funksjoner i ...
Les mer

Mensen

Mensen er en del av kvinnens syklus, og dersom mensen uteblir, kan det være et tegn på at du er gravid. I vår nettbutikk har vi graviditetstester som raskt og enkelt forteller deg om du er blitt gravid.
Uteblitt mensen
Uteblitt mensen er en velsignelse dersom du prøver å bli gravid, men det er ogs...
Les mer

Familie

Å starte egen familie er et stort steg, og det er vesentlig at man er klar for det når man begir seg ut i det. Våre eggløsningstester fastslår raskt, og med 99% sikkerhet, når du har eggløsning, og hjelper deg å planlegge når du vil starte familie.
Familieforøkelse
 

Familieforøkelse er en...
Les mer

Svangerskap

Svangerskap er en vakker tid hvor man som kvinne fører videre livets mirakel. Planlegger du svangerskap, kan du med fordel ta en titt på de produkter vi har i vårt sortiment. Vi selger kvalitetstester som konstaterer svangerskap og eggløsning.
Ditt svangerskap
Gjør ditt svangerskap til en realitet...
Les mer

Helsestasjon

Helsestasjon, lege eller apotek er det folk flest tenker på når de er ute etter en graviditetstest. I vår nettbutikk har vi spesialisert oss på nettopp graviditetstester, og ved kjøp online kan du være mer anonym enn for eksempel på en helsestasjon.
Online helsestasjon
 

En online helsesta...
Les mer

Gynekolog

Undersøkelse hos gynekolog vil være blant de første steg man tar dersom man mistenker at man er gravid. I vår netthandel har vi graviditetstester som er like sikre som dem som foretas hos lege eller gynekolog tidlig i graviditeten.
Test før gynekolog
En test før gynekolog besøket kan spare deg for...
Les mer

Graviditeten

For at graviditeten skal bli så behagelig som mulig for både mor og barn, kan det være en fordel at graviditeten er planlagt. Hos oss får du kjøpt eggløsningstester som hjelper deg å planlegge når du skal bli gravid.Sjekk graviditetenSjekk graviditeten ved å kjøpe graviditetstester i vår nettbutikk....
Les mer

Graviditet

Graviditet skal være en magisk tid for en kvinne. Med eggløsningstester fra år nettbutikk, får du raskt og enkelt en god oversikt over når dine fruktbare perioder er, og du kan planlegge din graviditet med større nøyaktighet.
Graviditet eggløsning
Planlegges graviditet er eggløsning viktig å holde...
Les mer

Gravid

Er du gravid, eller har du en mistanke om at du kanskje er gravid, kan du raskt og enkelt fastslå det ved å ta en graviditetstest. I vår nettbutikk selger vi ulike typer graviditetstester som hurtig gir deg svar på om du er gravid eller ikke.
Graviditetstest
Med en graviditetstest kjøpt i vår nett...
Les mer

Spar penger på månedstilbud i januar

Har du bruk for hjelp?

info@billige-tester.no

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

21 07 50 40

Billig Frakt

Ved kjøp for 0-249 kr. - 29 kr. i levering

Ved kjøp over 249 kr. - Gratis levering

Moms og tollfritt til Norge for opptil 349 NOK. Til andre land utenfor EU gjelder da det enkelte lands vilkår.

Dine fordeler

  • Kvalitetstester til en lav pris
  • NYHET: Få varene dine tilsendt med faktura
  • Leveringen foregår diskret
  • Rask levering - les mer her
  • Du har 21 dagers full returrett
  • Testene er CE-merket og godkjendt av FDA
  • Norsk bruksanvisning følger alltid med

Les mere her