meny
HjemArtikler om fruktbarhetNYHET: Bestill på faktura i dag og betal om 14 dager!

NYHET: Bestill på faktura i dag og betal om 14 dager!

Billige-tester.no tilbyr deg å få ordren tilsendt med faktura. Når du mottar fakturaen skal den betales 14 dager etter at bestillingen din ble sendt sendt fra oss.

Bestiller du en ordre på faktura så sendes bestillingen hutigst mulig – på samme måte som hvis du hadde valgt å betale med bankkort. Du kan se hvor fort vi sender bestillingen din her.

Du skal være over 18 år, bo i Norge og ikke være registrert som en dårlig betaler for å få godkjendt bestillingen din sammen med en faktura. Når du bestiller på faktura skal du taste inn personnummeret ditt der hvor du velger betalingsmåte, for at det skal gjøres en kredittvurdering. Personnummeret gjemmes ikke hos oss, og inntastingen skjer via en kryptert internettforbindelse (https) – altså gjennomføres betalingen helt trygt.

Velger du å betale på faktura skal ordren sendes til den adressen du står oppført med i folkeregisteret.

Det koster 29 kr. i gebyr å motta din ordre sammen med en faktura.

 

Relaterte artikler

Hvilke symptomer er de mest vanlige tegn på graviditet? Opplever alle de samme graviditetssymptomer? Finn svaret her.

Les mer

Det er mange forskjellige retningslinjer å forholde seg til når det gjeller bruken av graviditetstester. Hvor tidlig bør man ta en graviditetstest etter at eggløsningen har vært?

Les mer

Hvis du gjerne vil vite når du har eggløsning skal du prøve å lytte til kroppen din. Hvis du er oppmerksom kan du oppdage bestemte endringer.

Les mer

Er det mulig at graviditetstesten er positiv når det har gått opptil en uke siden eggløsningen? Selv om det er meget skjelden kan det faktisk forekomme.

Les mer