meny
Artikler om fertilitet | Produktartikler

Guide: Hvilken graviditetstest skal du velge?

Skal det være en strimmel, stav, eller kanskje en digital graviditetstest, som viser i displayet med tekst om du er gravid?

I dag er utvalget av graviditetstester så stort, at det kan være vanskelig å vite hvilken test som er best.

Pris, anvendelse, avlesing og sikkerhet kan variere, så det er helt individuellt hvilken man foretrekker.

Positiv graviditetstest

Positiv Babyplan tidlig graviditetstest strimmel

Babyplan tidlig graviditetstest strimmel: En graviditetstest med en meget høy sensitivitet (10mIU/ml) som gjør at du kan få et positivt resultat helt opp til 5 dager før forventet menstruasjon. Du skal oppsamle en urinprøve i en kopp før testen kan utføres, og du bør bruke den første morgenurinen.

Babyplan tidlig graviditetstest stav

Positiv Babyplan tidlig graviditetstest stav

Babyplan tidlig graviditetstest stav: Denne graviditetstesten gjør det også mulig å teste for graviditet tidligere enn med mange andre graviditetstester, da den er sensitiv for 10mIU/ml graviditetshormon. Testen er utformet som en stav, som du kan holde direkte i urinstrålen, eller bruke i en oppsamlet urinprøve hvis du foretrekker det. Den første morgenurinen skal brukes når man tester med Babyplan tidlig graviditetstest stav før forventet dag for menstruasjon.

Babyplan Strimmel graviditetstest: En sikker (99,6%) og billig test, som oftest gir deg et resultat etter ca. 45 sekunder. Du skal oppsamle din urin i et beger, og deretter skal en liten del av strimlen så dyppes ned i urinen. Husk alltid å lese bruksveiledningen nøye for den enkelte test.

Positiv Babyplan graviditetstest stav

Positiv Babyplan graviditetstest stav

Babyplan Stav graviditetstest: En hygienisk test, som er lett og sikker å bruke. Du behøver ikke oppsamle urin i et beger først, men kan tisse direkte på staven. Praktisk hvis du ikke har adgang til et beger når du skal teste. Men hvis du foretrekker å teste i en oppsamlet urinprøve, så går det også helt fint.

Clearblue graviditetstest Rask Deteksjon

Clearblue graviditetstest Rask Deteksjon

Clearblue graviditetstest Rask Deteksjon: Denne testen har en høy følsomhet og kan gi deg svar opp til 4 dager før forventet menstruasjon. Du kan velge å tisse direkte på staven eller oppsamle urinen i et beger, og etter ca. 1-3 minutter kan du ved å avlese testen finne ut av om du er gravid.

Clearblue Graviditetstest Digital Early Detection

Clearblue Graviditetstest Digital Early Detection

Clearblue graviditetstest Digital Early Deteksjon: Unngå tvilespørsmål. Med Clearblue Digital slipper du for å gjette, om det mon er to streker eller ikke. På testen er det et display, hvor det med tydelig symboler enten vises et plustegn (+) for gravid eller et minustegn (-) for ikke gravid. Denne graviditetstest kan også gi deg svar opp til 4 dager før du forventer at din menstruasjon skal komme.

Clearblue stav test

Clearblue Early Graviditetstest (Tidlig Deteksjon)

Clearblue graviditetstest Tidlig Deteksjon: Med Clearblue graviditetstest Tidlig Deteksjon kan du teste for graviditet opp til 6 dager før den uteblitte menstruasjonen (dvs. 5 dager før forventet menstruasjon). Denne testen er følsom for 10mIU/ml graviditetshormon.

Fargespissen farges rosa for å vise at urinen blir absorbert. Fulle 3 minutter skal gå før testresultatet avleses. Du tolker selv resultatet etter 3, men innen 10 minutter. Vises en teststrek i tillegg til kontrollstreken (dvs. det vises en loddrett streke i begge vinduene), så er resultatet positivt. Vises kun en kontrollstrek i det lille vinduet, er resultatet negativt.

Clearblue Digitalt graviditetstest

Clearblue digital graviditetstest med ukeindikator

Clearblue Digital Graviditetstest med ukeindikator: Luksustesten over dem alle, hvor det både blir skrevet i displayet med tekst, om du er gravid eller ikke gravid, den kan gi deg svar tidlig (opp til 4 dager før forventet menstruasjon) og – hvis du er gravid – kan den samtidig fortelle deg hvor langt henne i graviditeten du sannsynligvis er.

RFSU graviditetstest test tidligRFSU Graviditetstest: En test til de utålmodige og en av de tester som tidligst kan spore en graviditet. Testen er utviklet i samarbeide med RFSU-klinikken og kan gi deg svaret på om du er gravid nogen ganger helt opp til 6 dager før forventet menstruasjon. Testen er utformet som en stav og er følsom for 10mIU/ml graviditetshormon. Produsenten anbefaler at morgenurinen brukes.

Har du bruk for mer veiledning for å velge den graviditetstest som passer for deg og dine behov, så send meg en e-post på info@billige-tester.no eller ring 21 07 50 40 hverdager 9-15.

Kundeservice
Ane Jönsson

Relaterede artikler

Skal det være en strimmel, stav, eller kanskje en digital graviditetstest, som viser i displayet med tekst om du er gravid?  I dag er utvalget av graviditetstester så stort, at det kan være vanskelig å vite hvilken test som er best. Få oversikt over alle tester her

Les mer

Gravitamin er et kosttilskudd som inneholder det du trenger av vitaminer og mineraler under hele svangerskapet. Gravitamin inneholder også folinsyre som minsker risikoen for neuralrørsdefekt hos barnet. Gravitamin Gravitamin inneholder vitaminer og mineraler som er viktig og få i seg for den gravide, for at fosteret skal få dekket sitt behov og utvikle seg optimalt. […]

Les mer

Dårlig sædkvalitet er en av årsakene til at par ofte har problemer med å bli gravide. Få overblikk over 3 selvtest til å måle sædkvalitet, og gjør valget av det riktige testet lettere.

Les mer

 Er dine folsyre depoter fylt opp? Om du spiser en variert kost får du sikkert allerede i dag den anbefalte dosen av det nødvendige B-vitaminet folsyre som du trenger. Eller gjør du virkelig det? Det viser seg at mange kvinner ikke får den anbefalte mengden av folsyre gjennom sin kost, selv om de spiser både […]

Les mer

Tilbake til alle artikler