Sædkvalitetstest

Det er enkelt og greit å teste din sædkvalitet hjemme med en sædtest fra billige-tester.no. Vi har flere typer sædtester i høy kvalitet, og når du kjøper din sædtest online, får du gratis levering hvis du bestiller for mer enn 249kr, med levering på 2-5 hverdager samt en utsendelse i en meget diskret innpakning.

Se utvalget av sædtester og våre andre produkter til mannlig fertilitet her og kjøp dine varer i dag. Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å skrive eller ringe til vår kundeservice. 

Spar penger på månedstilbud i januar


Test din sædkvalitet hjemme

Når du kjøper en sædtest til hjemmebruk fra billige-tester.no, får du alltid en grundig bruksanvisning på norsk. Våre sædkvalitetstester er sikre og enkle å bruke, og du får hurtig svar på hva slags kvalitet sæden din er.

For en ekstra sikkerhet rundt resultatet ditt, bør du vurdere vår fertilityscore-sædtest. Den måler ikke bare antallet sædceller, men også hvor stor del av cellene, som er «mobile» altså at de beveger seg som de skal. På den måten ligner vår meget populære fertilityscore på de profesjonelle tester som blir anvendt på klinikker.

Hver 6 par opplever problemer med å bli gravide – og i nesten halvdelen av tilfellene skyldes det mannens sædkvalitet. Derfor er det en god ide å teste din sædkvalitet hjemme, før dere bruker tid og penger på å forsøke å bli gravide med for eksempel en eggløsningstest.

Når du kjøper sædkvalitetstest online

Det er enkelt, raskt og trygt å kjøpe sædtester og andre av våre produkter til mannlig fertilitet her på webshoppen. Utover vår test av sædkvalitet kan du blant annet også kjøpe kosttilskudd for å øke mannlig fertilitet samt skrittkjølere, som på samme måte er kjent for å kunne forbedre kvaliteten av din sæd. Bestiller du i dag, kan du ha dine varer innen ganske få hverdager.


Har du bruk for hjelp?

info@billige-tester.no

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

21 07 50 40

Billig Frakt

Ved kjøp for 0-249 kr. - 29 kr. i levering

Ved kjøp over 249 kr. - Gratis levering

Moms og tollfritt til Norge for opptil 349 NOK. Til andre land utenfor EU gjelder da det enkelte lands vilkår.

Dine fordeler

  • Kvalitetstester til en lav pris
  • NYHET: Få varene dine tilsendt med faktura
  • Leveringen foregår diskret
  • Rask levering - les mer her
  • Du har 21 dagers full returrett
  • Testene er CE-merket og godkjendt av FDA
  • Norsk bruksanvisning følger alltid med

Les mere her