meny
HjemIntimpleieIntim Ingrown Hair Cream – mot inngrodde hår etter barbering

Intim Ingrown Hair Cream – mot inngrodde hår etter barbering

På lager

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Med Intim Ingrown Hair Cream kan du enkelt og naturlig motvirke de irriterende og smertefulle inngrodde hårene som ofte oppstår etter intimbarbering. Kremen motvirker røde nupper. Kjøp kremen på nett her hos Billige Tester.

Kremen har en mildt eksfolierende effekt som sørger for best mulig resultat etter barbering. Tuben inneholder 40 ml.


Unngå inngrodde hår med Intim Ingrown Hair Cream

Plages du med inngrodde hår, eller opplever du ofte røde nupper og generelt irritert hud i intimregionen? Svært mange av oss plages med inngrodde hår, noe som kan være meget smertefullt. Inngrodde hår skaper betennelse i hårsekkene, påvirker hårets groretning og hindrer håret i å komme fri fra huden.

RFSU har lansert Intim Ingrown Hair Cream, som er en spesielt skånsom og parfymefri krem som motvirker og forebygger dannelsen av inngrodde hår i skrittet, bikinilinjen, under armene, på benene og på halsen.

Hvordan virker Intim Ingrown Hair Cream?

Med Intim Ingrown Hair Creme eksfolieres huden skånsomt slik at de inngrodde hårene blir frigjort fra huden. Kremen inneholder beroligende fruktsyrer som skånsomt pleier huden og gjenoppbygger den naturlige fuktbalansen. Intim Ingrown Hair Creme bidrar samtidig til en normal hårvekst.

For å oppnå den optimale effekten av produktet, anbefaler vi deg å bruke hele RFSUs intimpleieserie. Intim Ingrown Hair Cream bør utover dette anvendes regelmessig mellom barberinger, og skal ikke skylles av etter påføring på huden.  

Intim Ingrown Hair er fri for parfyme og parabener, og produktet er også dermatologisk testet og utviklet til spesielt sensitiv hud. Kremen inneholder imidlertid AHA-syrer, så har du en høy følsomhet for disse syrene, bør produktet ikke anvendes. 

Produktet inneholder ikke animalske ingredienser. 


Andre produkter

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.