meny
HjemIntimpleieIntim Daily Wash intimvask fra RSFU

Intim Daily Wash intimvask fra RSFU

På lager

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Intim Daily Wash fra RFSU er en intimsåpe som beskytter hudens naturlige balanse og gir deg en ren og behagelig følelse hele dagen. Intimsåpen er skånsom og beskytter mot hudirritasjon i forbindelse med intimbarbering.

Kjøp Intim Daily Wash fra RFSU billig her hos Billige-Tester.

Gjenopprett hudens balanse med skånsom intimsåpe. Tuben inneholder 150 ml.


Gjenopprett hudens balanse med skånsom intimsåpe

Mange har i dag problemer med hudirritasjon i form av kløe, røde nupper eller inngrodde hår. Flere av disse problemene kan enten skyldes eller forverres av hyppig intimbarbering. Derfor har RFSU utviklet en ny intimpleiesåpe som dekker alle behov, og alltid etterlater huden silkemyk. Intim Daily Wash er en dobbeltvirkende intimsåpe som med en pH-verdi på 3,5 og høyt melkesyreinnhold styrker hudens naturlige beskyttende egenskaper. 

Hvordan virker Intim Daily Wash?

Intim Daily Wash fra RFSU hjelper med å fukte huden og forhindrer at det oppstår irritasjoner. Intimsåpen er rik på melkesyrer og har en pH-verdi som behandler huden i intimregionen på en skånsom måte. Intim Daily Wash opprettholder en naturlig pH-balanse, noe som gjør den fordelaktig å bruke på en daglig basis. Intimsåpen fra RFSU er nemlig med på å gjøre det vanskeligere for skadelige bakterier å forårsake ubalanse, lukt og irritasjon.

Intim Daily Wash inneholder til og med en naturlig «odour block»-formel som gjenoppretter hudens naturlige duft, samtidig som den forhindrer utviklingen av ubehagelig lukt.  

Hvis du allerede har opplevd å plages med irritabel hud, kan Intim Daily Wash virke lindrende og være med på å gjenopprette hudens naturlige overflate. Såpen er enkle å skylle av og etterlater huden silkemyk.


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.