meny
HjemEggløsningstestEggløsningstest stavEveline eggløsningstest med digital avlesning

Eveline eggløsningstest med digital avlesning

På lager

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

En enkel og hygienisk eggløsningstest av høy kvalitet med en tilhørende smart app designet for å gjøre det enklere å identifisere dine mest fruktbare dager i hver syklus.

Hva inneholder pakken:

  • 10 stk. Eveline eggløsningstest med digital avlesing
  • 1 holder til festing av eggløsningstest på telefonen
  • 2 stk. Babyplan graviditetstest stav
  • Norske bruksanvisninger
  • Last ned Eveline app via App Store og Google Play.

Pakke med 10 eggløsningstester. Unngå tvil - nøyaktig og klar digital lesing av testresultater.


Tryll din eggløsningstest om til en smart digital test

  • Unngå tvil – presis og klar digital avlesing av testresultater
  • Smart – kan forutsi din neste eggløsning
  • Historikk – Lagrer alle dine eggløsningstest-resultater

Eveline eggløsningstest er utformet som en alminnelig stav, hvilket gjør den lett og hygienisk å utføre, da du kan tisse direkte på testen. Når du har utført testen er den klar til avlesing etter 5 minutter.

Eveline eggløsningstest kan lett forvandles til en smart eggløsningstest med digital avlesing ved å bruke din smarttelefons kamera og vår Eveline for Babyplan app. Ved avlesing av testen brukes en holder til å feste testen foran din smarttelefons frontkamera, hvor vår app automatisk kan avlese din fertilitet med 99% nøyaktighet.

Appen forteller deg med ord om du har: Maks, Høy eller Lav fertilitet. Appen holder også styr på dine tidligere resultater og registrerer disse tallene i et kraftig læringsprogram så du lett kan se din biologiske rytme. Dette gir deg en pålitelig oversikt over kommende fertile dager.

Eveline fertilitetsmonitor

Dessuten gir appen deg omfattende data og et innovativt push notification-system, så du vet når du skal ta testen, og når du har dager med Høy fertilitet.

Last ned Eveline app via App Store and Google Play

Ladda ner Eveline app

Ladda ner Eveline app

Kvalitetstest utformet som en stav

Eveline eggløsningstest med digital avlesing er lett å utføre og hører til blant markedets mest følsomme eggløsningstester med en følsomhet på 25mIU/ml. Der medfølger 10 stk. eggløsningstester, som er nok til 1 måned eller litt lenger alt etter hvor mange tester du bruker i den første syklusen.

Med denne pakken får du også 2 stk. Babyplan graviditetstest stav. Er du nådd den siste delen av din syklus kan du teste om du er gravid med en Babyplan graviditetstest. Denne graviditetstesten kan med 99,6% sikkerhet svare på om du har graviditetshormonet (hCG) i din urin. Testen har en høy følsomhet og kan måle hCG-konsentrasjoner ned til 25mIU/ml så tidlig som 6-15 dager efter befruktning.

Husk folsyre!

Helsedepartementet anbefaler et daglig vitamintilskudd av folsyre allerede fra du planlegger graviditet og de første 12 ukene i graviditeten. Folsyre senker nemlig risikoen for misdannelser av hjernen og ryggmargen hos barnet.

Lett å bruke

Enkel urintest

Bruk den enkle urintesten i en kort periode under din syklus. Våre teststrimler kan registrere mengden av LH i din urin, hvilket er en indikasjon på eggløsning.

Vår app går til arbeid

Den praktiske holderen med testen settes på din smarttelefons frontkamera, som automatisk analyserer resultatene og registrerer dem i appen til fremtidig sporing!

Appen vil ta seg av resten

Du vil få beskjed når det er tid for å ta testen igjen for å bekrefte resultatene. Endelig blir du på minnet på når dine fruktbare dager nærmer seg!

Video – se hvordan du utfører testen

Bruksanvisning

Download brugsanvisningen Eveline Eggløsningstest


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.