meny
HjemKosttilskuddKosttilskudd for mennPunalpin® PLUS (540 tabletter / 3 mnd.) Granateple, galanga, aronia, sink, selen

Punalpin® PLUS (540 tabletter / 3 mnd.) Granateple, galanga, aronia, sink, selen

På lager

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Fertilitetsprodukt til menn som ønsker å optimalisere sin sædkvalitet. Tabletter til 90 dager.


Punalpin® PLUS – patentert kosttilskudd til menn for optimalisering av sædkvaliteten med granateple, galanga og aronia. Tilsatt sink og selen.

  • Selen bidrar til normal sæddannelse
  • Sink bidrar til normal fertilitet og reproduksjon
  • Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet
  • Selen og sink bidrar tillå å beskytte cellene mot oksidativt stress

Punalpin® PLUS er utviklet til menn som ønsker å optimalisere sin sædkvalitet

Produktet er basert på granateple, galanga og aronia og er dessuten tilsatt mineralene selen og sink.

Selen og sink

Selen bidrar til normal sæddannelse, mens sink bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjon. Innholdet av selen og sink gjør det mulig å omtale Punalpin Plus som et fruktbarhetsprodukt for menn som ønsker å optimalisere sin sædkvalitet.

Granateple og galanga

Granateple og galanga stammer fra nøye utvalgte råvarer med høyt innhold av henholdsvis. punicalaginer og acetoxychavicol acetate (ACA). Granateplekstrakt kommer fra en ledende europeisk produsent. Nerthus ApS er ansvarlig for behandling av galangarot og har patentert en metode som sikrer at ACA er best bevart i størst mulig grad under produksjon og som ferdig tablett. Granateple og galanga er tilgjengelig i samme doser i Punalpin® PLUS (målt fra innholdet av markørstoffer) som i det originale Punalpin®-produktet.

Aronia

Aronia er en busk med sure, mørkelilla bær rik på anthocyaniner. Planten kommer fra Nord-Amerika, men trives godt i Danmark. Det tørkede aroniapulveret i Punalpin® PLUS kommer fra egen gård i Lejre og er resultatet av mange års bearbeidingsarbeid. Dette arbeidet omfatter kryssinger tilbake til de nordamerikanske ville typene, noe som gir en unik sammensetning av anthocyaniner.

Alt i én tablett

I Punalpin® PLUS kombineres alle ingrediensene i en tablett. Vår spesielle patenterte behandling av galangarot gjør at ingrediensene kan kombineres i samme tablett uten å gå på kompromiss med holdbarheten til de enkelte aktive stoffene.

Ingredienser (pr. 6 tabletter = daglig dose)

Planteingredienser: Granateple (Punica granatum L.), fruktekstrakt, 1000 mg inneholder min. 300 mg punicalaginer. Stor galanga (Alpinia galanga (L.) Willd.), Rhizome, 350 – 780 mg som inneholder min. 16 mg acetoksy-kavikolacetat (ACA). Aronia (blandet Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, A. prunifolia (Marshall) Rehder, A. arbutifolia (L.) Pers., A. mitschurinii Skvotsov og Maitulina), fruktkjøtt, 300 mg som inneholder min. 14 mg anthocyaniner.

Mineraler: sink (sink bisglycinat) 4 mg (40 % ADT). Selen (selenberiket gjær) 18 μg (33 % ADT). ADT: Anbefalt daglig inntak for voksne og barn i alderen 11 år og eldre.

Tablet-hjelpestoffer: Fyllmiddel: mikrokrystallinsk cellulose, tverrbundet natriumkarboksymetylcellulose, natriumkarboksymetylcellulose, hydroksypropylcellulose, dikalciumfosfat. Anti-klumpemiddel: silisiumdioksyd. Overflatebehandlings-middel: Magnesiumsalte av veg. fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, hydroksypropylcellulose, vegetabilsk olje (kokosnøtt), stearinsyre, talkum.

Dosering: 3 tabletter morgen og 3 tabletter kveld i forbindelse med et måltid.

Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke tas som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt og ikke for varmt og utilgjengelig for barn.

Punalpin® PLUS er også tilgjengelig i en utgave av 180 tabletter for brukere som ønsker å teste produktet uten å måtte kjøpe tabletter til 3 måneders bruk på en gang. Imidlertid anbefaler vi inntak av Punalpin® PLUS i minst tre måneder for å oppnå størst mulig effekt. Dette dekker en full sædsyklus som varer 72-74 dager.


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.