meny
HjemKosttilskuddKosttilskudd for mennPunalpin® (3 mnd.) Granateple, galanga

Punalpin® (3 mnd.) Granateple, galanga

På lager

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Punalpin® er utviklet på grunnlag av klinisk forskning. Punalpin® er basert på to planteingredienser, granateple og galanga, som er plassert i to forskjellige tabletter. Tablettene skal tas i kombinasjon.

Kosttilskudd til menn. Tabletter til 90 dager.


Kosttilskudd til menn

Punalpin® er utviklet på grunnlag av klinisk forskning og er et innovativt produkt for menn.

Punalpin har blitt testet i en placebokontrollert klinisk prøve med et sterkt positivt resultat. Forsøket foregikk på en offentlig dansk fertilitetsklinikk, og totalt 66 menn deltok i forsøket. Resultatene er publisert i den anerkjente tidsskriftet Plos One på nett.

Ingredienser med unike aktive stoffer

Punalpin er et kombinasjonsprodukt basert på to planteingredienser, granateple og galanga. Ingrediensene er plassert i to forskjellige tabletter, som leveres i separate beholdere.

Tablettene skal tas i kombinasjon. Ingrediensene kommer fra nøye utvalgte råvarer med høyt innhold av aktive stoffer.

De aktive stoffene i både granateple og galanga er unike for disse plantene.

PUNALPIN® GALANGA

Ingredienser (per 4 tabletter):

Planteingredienser: Stor galanga (Alpinia galanga (L.)Willd.), Rhizome 505 mg. Fyllsto er: mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumkarbonat, polyvinylpyrrolidon. Overflatebehandlingsmiddel: etylcellulose. Antiklumpemiddel: magnesiumstearat (veg.). Overflatebehandlingsmiddel: glyserol.

Dosering: 2 tabletter morgen og 2 tabletter kveld med måltid. Ta i kombinasjon med PUNALPIN® GRANATEPLE. Ved følsom mage: Begynn med 1 tablett daglig og ta deretter opp til 4 tabletter daglig. Kan forårsake luft og uro i magen.

PUNALPIN® GRANAEPLE

Ingredienser (per 4 tabletter):

Planteingredienser: Granateple (Punica granatum L.), fruktekstrakt 1000 mg inneholder min. 300 mg punicalaginer. Fyllsto er: mikrokrystallinsk cellulose, tverrbundet natrium caboxymethylcellulose, natriumkarboksymetylcellulose. Antiklumpemiddel: silisiumdioksid. Overflatebehandlingsmiddel: magnesiumsalter av veg. fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, polyethylenglycol.

Dosering: 2 tabletter morgen og 2 tabletter kveld i forbindelse med måltid. Tas i kombinasjon med PUNALPIN® GALANGA.

Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke tas som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt og ikke for varmt og utilgjengelig for barn.

Patentert produkt

Punalpin er produsert av det danske selskapet Nerthus ApS og er resultatet av 5 års målrettet forskning og produktutvikling. Nerthus ApS har patenter på ingredienskombinasjonen og dens effekt, og for behandlingen av galanga. Den spesielle behandlingen av galanga sikrer et svært høyt innhold av aktive stoffer som ikke kan oppnås ved vanlig ekstraksjon.

Punalpin er også tilgjengelig i en versjon for optimalisering av sædkvaliteten der selen og sink er tilsatt:
Punalpin® PLUS 540 tabletter / Punalpin® PLUS 180 tabletter


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.