meny
HjemGlidekremConceive Plus-sett – Til han og henne

Conceive Plus-sett – Til han og henne

På lager

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Conceive Plus er perfekt for de som vil ha et fertilitetssikkert glidemiddel. Med dette settet får du både Conceive Plus multi-use og 4 g fylte applikatorer kombinert i en pakke og til en lavere pris.

Kjøp en komplett pakke for ham og henne. Inneholder: Conceive Plus 75 ml tube + 8 x 4g fylte applikatorer


Conceive Plus til han og henne i en samlet pakke

Conceive Plus-sett – Til han og henneConceive Plus-produktene er perfekt for dere som har gått i gang med «Prosjekt Baby» og vil sørge for at dere har en best mulig sjanse for å oppnå en graviditet.

Med dette settet får dere både Conceive Plus Multi-Use Tube i 75 ml og 8 x 4 grams tuber i en samlet pakke og sparer dermed penger!

Fordeler:

  • Økte sjanser for å bli gravid naturlig
  • Sperm viability support: Fertilitetsglidemiddelet er en patentert formel, designet for å være kompatibel med sædens levedyktighet og bevegelighet. Dette er den eneste glidekremen som inneholder kalsium og magnesium, noe som er avgjørende for fertiliseringsprosessen.
  • Utviklet av leger: Conceive Plus er en fertilitetsvennlig og sædsikker personlig glidekrem, utviklet av leger, og godkjent av FDA. Glidekremen brukes av fertilitetsklinikker, og anbefales av eksperter til par som forsøker å bli gravide.
  • Til alle par som forsøker å bli gravide: Uansett om dere nettopp har begynt, eller om dere har forsøkt å få en baby en stund, skaper Conceive Plus et fertilitetsvennlig miljø for å øke dine sjanser for å bli gravid naturlig.
  • Etterligner kroppens naturlige væsker: Conceive Plus fertilitetssikkert glidemiddel støtter opp om sædfunksjonen ved å etterligne naturlige fruktbare væsker som finnes i kroppen under eggløsningen.

Slik bruker du Conceive Plus

Conceive+ Plus kan brukes gjennom hele syklusen, men er selvfølgelig mest effektiv når den brukes på eggløsningstidspunktet. Det vil si vanligvis 0-5 dager før tidspunktet for en positiv eggløsningstest.

Conceive Plus Multi-use 75 ml tube:

Anvend en mengde på størrelse med en teskje før samleie og påfør etter behov under samleie. Til bruk for både ham og henne. Kan brukes daglig. Conceive Plus Multi-Use Tube kan brukes sammen med Conceive Plus fylte applikatorer for intravaginal applikasjon.

Conceive Plus 8 x 4 g fylte applikatorer til henne:

Ta applikatoren ut av esken, bruk den ikke dersom pakningen er brutt. Hold applikatorens smale ende vendt oppover, riv hetten av og kast denne. Plasser den smale enden forsiktig dypt inn i skjeden og klem tuben 2-3 ganger for å få ut tubens innhold.

Ingredienser: Avionisert vann, hypromellose, natriumfosfat, natriumfosfat, kaliumklorid, natriumklorid, magnesiumklorid, kalsiumklorid, glyserol og metylparaben.


Relaterte produkter

Babyplan Fertilitetsgel, 60 ml

Fra 143,50 kr - 175,00 kr pr. stk.
Les mer

Yes glidekrem

Vår pris 129,00 kr
Les mer

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.