meny
HjemGlidekremConceive+ Plus tuber af 4 g

Conceive+ Plus tuber af 4 g

På lager

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Conceive+ Plus er en glidekrem som hjelper kvinner verden over med å raskere bli gravide, og på naturlig vei.

Conceive+ Plus hjelper sædcellene til å oppnå en høyere levedygtighet og en bedre mobilitet da denne glidekremen er tilsat kalcium og magnesium.

Conceive+ Plus anbefales av leger og fertilitetsklinikker.

Personlig glidemiddel beregnet til bruk av kvinnen. Anbefalt av leger. Inneholder: 8 fylte applikatorer (4g)


Fertilitetsvennlig glidemiddel

Kvinner som forsøker å bli gravide kan nå få hjelp fra Conceive+ Plus som er en glidekrem som er utviklet til å ligne kvinnens naturlige miljø i skjeden når hun kan bli gravid.

Conceive+ Plus tuber af 4 gVed å innføre en av de små tubene i skjeden ca. 10 min før samleie, vil miljøet i kvinnens skjede ha det rette PH-verdiet som hun normalt har i sin fertile periode av sin syklus.

Samtidig vil kvinnens skjede allerede være tilført den ekstra fukt fra glidekremen og dermed gjøre det mulig å bedre nyte samleiet etterfølgende.

Ønskes det ikke en graviditet i øjeblikket kan Conceive+ Plus uten problemer brukes ved samleie der mannen bruker kondom.

Conceive+ Plus har ved kliniske undersøkelser vist at produktet ikke lager den barriere for sædcellene, som mange andre glidekremer ofte danner. Det gir sædcellene en høyere sjanse for å overleve og kunne nå å befrukte egget, så kvinnen øker sjansene for å bli gravid.

Sånn brukes Conceive+ Plus applikatorerne/tubene

Conceive+ Plus kan brukes gjennom hele syklusen, men er selvfølgelig mest effektiv når den brukes på eggløsningstidspunktet. Det vil si vanligvis 0-5 dager før tidspunktet for en positiv eggløsningstest.

  1. Bruk Conceive+ Plus ca. 10-15 min. før du ønsker å ha samleiet.
  2. Ta forsiktig av den lille hetten på tuben og stikk tuben forsiktig inn i skjedeåpningen – gjerne så dypt i skjeden som det er mulig.
  3. Klem med fingrene på tuben 2-3 ganger etter hverandre, så du er sikker på at hele tubens innehold har kommet inn i skjeden.
  4. Fortsett med å klemme sammen på tuben når du trekker den forsktig ut igjen.
  5. Inneholdet som var i tuben vil nå fordele seg i skjeden og gi skjeden din et “sædcelle-vennlig” miljø som øker dine sjanser etterfølgende for å bli gravid.

Bemerk: En applikator/tube kan kun brukes én gang.

Har du bruk foråt tilføre ytterligere fukt under samleiet eller føler du at det kan være vanskelig å planlegge for å bruke en applikator 10-15 min. før selve samleien?

Ingredienser: Avionisert vann, hypromellose, natriumfosfat, natriumfosfat, kaliumklorid, natriumklorid, magnesiumklorid, kalsiumklorid, glyserol og metylparaben.

Da kan vi anbefale Conceive+ Plus i en tube med 75 ml. Fordelen ved dette produktet er bl.a. at mannen også har mulighet for å bruke glidekremen, mens en applikator utelukkende kan brukes av kvinnen.

 


Relaterte produkter

Yes glidekrem

Vår pris 129,00 kr
Les mer

Klick Supreme Glide fra RFSU

Vår pris 139,00 kr
Les mer

Conceive+ Plus - multi use

Vår pris 249,00 kr
Les mer

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.