meny
HjemGlidekremConceive+ Plus tuber af 4 g

Conceive+ Plus tuber af 4 g

På lager

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Conceive+ Plus er en glidekrem som hjelper kvinner verden over med å raskere bli gravide, og på naturlig vei.

Conceive+ Plus hjelper sædcellene til å oppnå en høyere levedygtighet og en bedre mobilitet da denne glidekremen er tilsat kalcium og magnesium.

Conceive+ Plus anbefales av leger og fertilitetsklinikker.

Personlig glidemiddel beregnet til bruk av kvinnen. Anbefalt av leger. Inneholder: 8 fylte applikatorer (4g)


Fertilitetsvennlig glidemiddel

Kvinner som forsøker å bli gravide kan nå få hjelp fra Conceive+ Plus som er en glidekrem som er utviklet til å ligne kvinnens naturlige miljø i skjeden når hun kan bli gravid.

Conceive+ Plus tuber af 4 gVed å innføre en av de små tubene i skjeden ca. 10 min før samleie, vil miljøet i kvinnens skjede ha det rette PH-verdiet som hun normalt har i sin fertile periode av sin syklus.

Samtidig vil kvinnens skjede allerede være tilført den ekstra fukt fra glidekremen og dermed gjøre det mulig å bedre nyte samleiet etterfølgende.

Ønskes det ikke en graviditet i øjeblikket kan Conceive+ Plus uten problemer brukes ved samleie der mannen bruker kondom.

Conceive+ Plus har ved kliniske undersøkelser vist at produktet ikke lager den barriere for sædcellene, som mange andre glidekremer ofte danner. Det gir sædcellene en høyere sjanse for å overleve og kunne nå å befrukte egget, så kvinnen øker sjansene for å bli gravid.

Sånn brukes Conceive+ Plus applikatorerne/tubene

Conceive+ Plus kan brukes gjennom hele syklusen, men er selvfølgelig mest effektiv når den brukes på eggløsningstidspunktet. Det vil si vanligvis 0-5 dager før tidspunktet for en positiv eggløsningstest.

  1. Bruk Conceive+ Plus ca. 10-15 min. før du ønsker å ha samleiet.
  2. Ta forsiktig av den lille hetten på tuben og stikk tuben forsiktig inn i skjedeåpningen – gjerne så dypt i skjeden som det er mulig.
  3. Klem med fingrene på tuben 2-3 ganger etter hverandre, så du er sikker på at hele tubens innehold har kommet inn i skjeden.
  4. Fortsett med å klemme sammen på tuben når du trekker den forsktig ut igjen.
  5. Inneholdet som var i tuben vil nå fordele seg i skjeden og gi skjeden din et “sædcelle-vennlig” miljø som øker dine sjanser etterfølgende for å bli gravid.

Bemerk: En applikator/tube kan kun brukes én gang.

Har du bruk foråt tilføre ytterligere fukt under samleiet eller føler du at det kan være vanskelig å planlegge for å bruke en applikator 10-15 min. før selve samleien?

Ingredienser: Avionisert vann, hypromellose, natriumfosfat, natriumfosfat, kaliumklorid, natriumklorid, magnesiumklorid, kalsiumklorid, glyserol og metylparaben.

Da kan vi anbefale Conceive+ Plus i en tube med 75 ml. Fordelen ved dette produktet er bl.a. at mannen også har mulighet for å bruke glidekremen, mens en applikator utelukkende kan brukes av kvinnen.

 


Andre produkter

Clearblue Fertilitetsglidemiddel, 7 x 4 ml

Fra 299,00 kr - 299,00 kr pr. stk.
Les mer

Babyplan Fertilitetsgel, 60 ml

Fra 49,00 kr - 49,00 kr pr. stk.
Les mer

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.