meny
HjemEggløsningstestDigital eggløsningstestClearblue Advanced Digital Eggløsningstest – 10-pack

Clearblue Advanced Digital Eggløsningstest – 10-pack

På lager

Billig frakt
Opptil 350 kr. – 49 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 349 kr

Sikker og lettbrukt digital eggløsningstest fra Clearblue® Advanced Digital Ovulation Test. Pakken inneholder en digital holder, og 10 testpinner for engangsbruk. Den eneste testen som vanligvis identifiserer 4 eller flere fruktbare dager i hver syklus. Testen fungerer ved å registrere endringer i både østrogen og LH, og kan derfor gi deg beskjed om fler fruktbare dager enn andre eggløsningstest som kun registrerer endring av LH. Clearblue® Advanced Digital Ovulation Test kan identifisere dager med høy OG maksimal fruktbarhet, slik at du kan planlegge for fremtiden og ha større sjanse for å bli gravi

Refill testpinner finnes ikke, men dersom du har ubrukte testpinner over i en testperiode, så kan disse spares sammen med holderen for bruk i kommende syklus.

Sikkerheten er meget høy; over 99%!

Når resultatet skal avleses, så ser du det tydelig i form av et symbol i det digitale displayet - ingen risiko for feiltolking!

Pakke med 10 tester. Identifiserer typisk 4 eller flere fertile dager. Over 99% pålitelig


Smart teknologi og tydelig digitalt resultat

Clearblue Eggløsningstest Advanced DigitalSikker (over 99%!) og lettbrukt. Gir deg beskjed om de fire mest fruktbare dagene i syklussen din.

Testen fungerer ved å registrere endringer i både østrogen og LH, og kan derfor gi deg beskjed om fler fruktbare dager enn andre eggløsningstest som kun registrerer endring av LH.

LH-nivået vil stige ca 24-36 timer før et egg løsner fra eggstokkene – det som kalles eggløsningen. Når LH-stigningen registreres indikerer det at du er i en periode med maksimal fertilitet.

Østrogennivået stiger i dagene før LH-stigningen, og hjelper kroppen å forberede seg på eggløsning. Når stigningen i østrogennivået registreres indikerer det at du har høy fertilitet. Dersom du har samleie på dager med høy og maksimal fertilitet, øker dette sjansene dine for å bli gravid.

Når resultatet skal avleses, så ser du det tydelig i form av et symbol i det digitale displayet – ingen risiko for feiltolking!

Clearblue Eggløsningstest Advanced Digital smily

  • Tom ring = lav fertilitet (vises i 8 minutter)
  • Blinkende ‘smiley’ = høy fertilitet (vises i 8 minutter)
  • Fast ‘smiley’ = maksimal fertilitet (Bemerk: vises i 2 dager, og under denne tiden er det ikke mulig å utføre flere test)

Ekstra/refill testpinner finnes ikke for produktet, men hvis du får ubrukte tester over fra en testperiode, så kan du spare dem sammen med holderen hvis du f.eks. skal fortsette å teste i neste syklus. Trenger du fler testpinner i neste syklus kan du kjøpe en ny testpakke og bruke testpinner fra den nye pakken. Du skal dog fortsette med den holder som testingen er påbegynt med i én og samme syklus.

Bruksanvisning

Download brugsanvisningen Clearblue Eggløsningstest Advanced Digital


Andre produkter

Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @ billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Akkurat nå får du også en rabattkode til en GRATIS Babyplan termin- og eggløsningstestberegner!

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.