meny
HjemBli gravid pakke - TestsettBabyplan testsettBabyplan Testsett – Stav med folsyre

Babyplan Testsett – Stav med folsyre

 
På lager

Rask leveranse
innen 2-7 hverdager

Diskret
leveranse

Billig frakt
Opptil 249 kr. – 29 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr.

Med Babyplan Testsett - Stav med folsyre får du alle produkterne du trenger på én gang. Med dette settet får du 14 stk. staver for Babyplan Eggløsningstest, 3 stk. staver for Babyplan Tidlig Graviditetstest og 2 pakker Babyplan Folsyre, som hver inneholder 30 tabletter. Ett sett er nok til 2 måneders bruk.

Lån en Babyplan Ultralydsmonitor – Dersom du velger å bruke dette testsettet når du skal bli gravid, tilbyr vi deg å låne en Babyplan Ultralydsmonitor.

Sett med stav tester: 14 eggløsningstest, 3 graviditetstest og 2 pk. folsyre. Lån en ultralydsmonitor når du blir gravid!


Med et Babyplan Testsett får du alle produktene du behøver når du planlegger å bli gravid.

Når du bruker et Babyplan Testsett for å bli gravid, tilbyr vi deg å låne en Babyplan Ultralydsmonitor. Ultralydsmonitoren gir hele familien muligheten til å følge det ufødte barnet enda nærmere ved å lytte til barnets hjerterytme.

Test om du har eggløsning

Når du kjenner til tidspunktet for eggløsningnen din, har du mye større sjanse for å bli gravid. Dette testsettet inneholder i alt 14 stk. staver for eggløsningtesting, og det er beregnet 7 stk. eggløsningstester for hver syklus.

Eggløsningstesten måler konsentrasjonen av LH (Luteinizing Hormone) i urinen, som økes ca. 24 til 36 timer før selve eggløsningen. Det er derfor viktig å utføre minst en eggløsningstest hver dag i perioden du skal teste i.

Denne eggløsningstesten er blant markedets mest følsomme og har over 99,9 % nøyaktighet.

Test om du er gravid hele 5 dager før menstruasjon!

Det kan føles vanskelig å vente på et klart svar på om du er gravid eller ikke, men med Babyplan Tidlig Graviditetstest kan du teste allerede 5 dager før forventet menstruasjon.

Babyplan Tidlig Graviditetstest er CE-merket og har en meget høy følsomhet, noe som betyr at den kan registrere en graviditet tidligere enn normalt. Flere tester i samme pakke gjør at du sparer både tid og penger.

Dette testsettet inneholder 3 stk. Babyplan Tidlig Graviditetstest staver.

Folsyre beskytter mot fosterskader

Vi sender også folsyre med i dette testsettet, slik at du kan begynne å ta dette viktige kosttilskuddet allerede fra når du planlegger å bli gravid.

Folsyre er et B-vitamin og er blant annet viktig for kroppens celledeling. Helsedepartementet anbefaler et daglig vitamintilskudd av folsyre/folinsyre, allerede fra når du planlegger å bli gravid og til de første 12 ukene av graviditeten. Folsyre senker nemlig risikoen for misdannelser i hjerne og ryggmarg (rygmarkbrokk) hos barnet.

Det følger med 2 pk. Babyplan Folsyre (60 tabletter i alt).

Er du allerede blitt gravid? Gratulerer! Da kan du låne en Babyplan Ultralydsmonitor

Hvis du er blitt gravid må du kontakte oss når du nærmer deg uke 16. Som en del av vårt Babyplan Testsett tilbyr vi deg nemlig å låne en Babyplan Ultralydsmonitor. Ultralydsmonitoren gir deg muligheten til å lytte etter og oppdage ditt ufødte barns hjerteslag i fred og ro i din egen stue.

Du betaler kun for porto og Babyplan Ultralydsgel, som koster 89 kr.

Du kan låne ultralydsmonitoren i en periode på 30 dage.

Video – Slik utfører du testen

Bruksanvisning

Last ned bruksanvisningen Babyplan eggløsningstest stav

Last ned bruksanvisningen Babyplan graviditetstest stav


Relaterte produkter

Babyplan Graviditetstest Stav

Fra 14,95 kr. - 30,00 kr. pr. stk.
Les mer

Babyplan Sædkvalitetstest

Fra 144,50 kr. - 179,00 kr. pr. stk.
Les mer

GraVitamin

Vår pris 199,00 kr.
Les mer

Hei, trenger du hjelp?
Ane sitter klar til å hjelpe deg!
Ring eller skriv til:

Tlf. 21 07 50 40
info@billige-tester.no

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

 

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken StorkKlinik. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.