Site icon Billige-Tester.no

Fertilitet

in fertilitet er viktig å få kartlagt dersom du ønsker å bli gravid.in fertilitet er viktig å få kartlagt dersom du ønsker å bli gravid.

Din fertilitet er viktig å få kartlagt dersom du ønsker å bli gravid. I vår nettbutikk har vi spesialisert oss på blant annet eggløsningstester. Testene vil gi deg oversikt over din fertilitet ved å angi når du har eggløsning.

Angir fertilitet

Eggløsningstestene angir fertilitet ved at de hjelper deg å forutse når du har eggløsning. På denne måten kan du enklere treffe de mest fruktbare periodene, og dermed øke sjansen for å bli gravid. De ulike testene vi har angir fertilitet på ulik måte, og vi har valgt å føre et sortiment som gjør at du vil finne en type test som passer deg. Ved siden av eggløsningstester har vi også et utvalg graviditetstester. I likhet med de testene som kartlegger din fertilitet, har vi også disse i et utvalg forskjellige typer. Både eggløsningstestene, de som angir fertilitet, og våre graviditetstester kommer som strimmel, stav, og også i en digital utgave. For å kartlegge din fertilitet, velg blant våre eggløsningstester i menyen til venstre.

Exit mobile version