Site icon Billige-Tester.no

Guide: Hvilken graviditetstest skal du velge?

Positiv graviditetstestPositiv graviditetstest

Skal det være en strimmel, stav, eller kanskje en digital graviditetstest, som viser i displayet med tekst om du er gravid?

I dag er utvalget av graviditetstester så stort, at det kan være vanskelig å vite hvilken test som er best.

Pris, anvendelse, avlesing og sikkerhet kan variere, så det er helt individuellt hvilken man foretrekker.

Positiv Babyplan tidlig graviditetstest strimmel

Babyplan tidlig graviditetstest strimmel: En graviditetstest med en meget høy sensitivitet (10mIU/ml) som gjør at du kan få et positivt resultat helt opp til 5 dager før forventet menstruasjon. Du skal oppsamle en urinprøve i en kopp før testen kan utføres, og du bør bruke den første morgenurinen.

Positiv Babyplan tidlig graviditetstest stav

Babyplan tidlig graviditetstest stav: Denne graviditetstesten gjør det også mulig å teste for graviditet tidligere enn med mange andre graviditetstester, da den er sensitiv for 10mIU/ml graviditetshormon. Testen er utformet som en stav, som du kan holde direkte i urinstrålen, eller bruke i en oppsamlet urinprøve hvis du foretrekker det. Den første morgenurinen skal brukes når man tester med Babyplan tidlig graviditetstest stav før forventet dag for menstruasjon.

Babyplan Strimmel graviditetstest: En sikker (99,6%) og billig test, som oftest gir deg et resultat etter ca. 45 sekunder. Du skal oppsamle din urin i et beger, og deretter skal en liten del av strimlen så dyppes ned i urinen. Husk alltid å lese bruksveiledningen nøye for den enkelte test.

Positiv Babyplan graviditetstest stav

Babyplan Stav graviditetstest: En hygienisk test, som er lett og sikker å bruke. Du behøver ikke oppsamle urin i et beger først, men kan tisse direkte på staven. Praktisk hvis du ikke har adgang til et beger når du skal teste. Men hvis du foretrekker å teste i en oppsamlet urinprøve, så går det også helt fint.

Clearblue graviditetstest Rask Deteksjon

Clearblue graviditetstest Rask Deteksjon: Denne testen har en høy følsomhet og kan gi deg svar opp til 4 dager før forventet menstruasjon. Du kan velge å tisse direkte på staven eller oppsamle urinen i et beger, og etter ca. 1-3 minutter kan du ved å avlese testen finne ut av om du er gravid.

Clearblue Graviditetstest Digital Early Detection

Clearblue graviditetstest Digital Early Deteksjon: Unngå tvilespørsmål. Med Clearblue Digital slipper du for å gjette, om det mon er to streker eller ikke. På testen er det et display, hvor det med tydelig symboler enten vises et plustegn (+) for gravid eller et minustegn (-) for ikke gravid. Denne graviditetstest kan også gi deg svar opp til 4 dager før du forventer at din menstruasjon skal komme.

Clearblue Early Graviditetstest (Tidlig Deteksjon)

Clearblue graviditetstest Tidlig Deteksjon: Med Clearblue graviditetstest Tidlig Deteksjon kan du teste for graviditet opp til 6 dager før den uteblitte menstruasjonen (dvs. 5 dager før forventet menstruasjon). Denne testen er følsom for 10mIU/ml graviditetshormon.

Fargespissen farges rosa for å vise at urinen blir absorbert. Fulle 3 minutter skal gå før testresultatet avleses. Du tolker selv resultatet etter 3, men innen 10 minutter. Vises en teststrek i tillegg til kontrollstreken (dvs. det vises en loddrett streke i begge vinduene), så er resultatet positivt. Vises kun en kontrollstrek i det lille vinduet, er resultatet negativt.

Clearblue digital graviditetstest med ukeindikator

Clearblue Digital Graviditetstest med ukeindikator: Luksustesten over dem alle, hvor det både blir skrevet i displayet med tekst, om du er gravid eller ikke gravid, den kan gi deg svar tidlig (opp til 4 dager før forventet menstruasjon) og – hvis du er gravid – kan den samtidig fortelle deg hvor langt henne i graviditeten du sannsynligvis er.

RFSU Graviditetstest: En test til de utålmodige og en av de tester som tidligst kan spore en graviditet. Testen er utviklet i samarbeide med RFSU-klinikken og kan gi deg svaret på om du er gravid nogen ganger helt opp til 6 dager før forventet menstruasjon. Testen er utformet som en stav og er følsom for 10mIU/ml graviditetshormon. Produsenten anbefaler at morgenurinen brukes.

Har du bruk for mer veiledning for å velge den graviditetstest som passer for deg og dine behov, så send meg en e-post på info@billige-tester.no eller ring 21 07 50 40 hverdager 9-15.

Kundeservice
Ane Jönsson

Exit mobile version