Site icon Billige-Tester.no

Conceive Plus-sett – Til han og henne

Conceive Plus-sett – Til han og henneConceive Plus-sett – Til han og henne

Conceive Plus til han og henne i en samlet pakke

Conceive Plus-produktene er perfekt for dere som har gått i gang med «Prosjekt Baby» og vil sørge for at dere har en best mulig sjanse for å oppnå en graviditet.

Med dette settet får dere både Conceive Plus Multi-Use Tube i 75 ml og 8 x 4 grams tuber i en samlet pakke og sparer dermed penger!

Fordeler:

Slik bruker du Conceive Plus

Conceive+ Plus kan brukes gjennom hele syklusen, men er selvfølgelig mest effektiv når den brukes på eggløsningstidspunktet. Det vil si vanligvis 0-5 dager før tidspunktet for en positiv eggløsningstest.

Conceive Plus Multi-use 75 ml tube:

Anvend en mengde på størrelse med en teskje før samleie og påfør etter behov under samleie. Til bruk for både ham og henne. Kan brukes daglig. Conceive Plus Multi-Use Tube kan brukes sammen med Conceive Plus fylte applikatorer for intravaginal applikasjon.

Conceive Plus 8 x 4 g fylte applikatorer til henne:

Ta applikatoren ut av esken, bruk den ikke dersom pakningen er brutt. Hold applikatorens smale ende vendt oppover, riv hetten av og kast denne. Plasser den smale enden forsiktig dypt inn i skjeden og klem tuben 2-3 ganger for å få ut tubens innhold.

Ingredienser: Avionisert vann, hypromellose, natriumfosfat, natriumfosfat, kaliumklorid, natriumklorid, magnesiumklorid, kalsiumklorid, glyserol og metylparaben.

Exit mobile version