Site icon Billige-Tester.no

Clearblue Advanced Digital Eggløsningstest

Clearblue Digital Ægløsningstest med dobbelt hormonindikatorClearblue Digital Ægløsningstest med dobbelt hormonindikator

Smart teknologi og tydelig digitalt resultat

Sikker (over 99%!) og lettbrukt. Gir deg beskjed om de fire mest fruktbare dagene i syklussen din.

Testen fungerer ved å registrere endringer i både østrogen og LH, og kan derfor gi deg beskjed om fler fruktbare dager enn andre eggløsningstest som kun registrerer endring av LH.

LH-nivået vil stige ca 24-36 timer før et egg løsner fra eggstokkene – det som kalles eggløsningen. Når LH-stigningen registreres indikerer det at du er i en periode med maksimal fertilitet.

Østrogennivået stiger i dagene før LH-stigningen, og hjelper kroppen å forberede seg på eggløsning. Når stigningen i østrogennivået registreres indikerer det at du har høy fertilitet. Dersom du har samleie på dager med høy og maksimal fertilitet, øker dette sjansene dine for å bli gravid.

Når resultatet skal avleses, så ser du det tydelig i form av et symbol i det digitale displayet – ingen risiko for feiltolking!

Ekstra/refill testpinner finnes ikke for produktet, men hvis du får ubrukte tester over fra en testperiode, så kan du spare dem sammen med holderen hvis du f.eks. skal fortsette å teste i neste syklus. Trenger du fler testpinner i neste syklus kan du kjøpe en ny testpakke og bruke testpinner fra den nye pakken. Du skal dog fortsette med den holder som testingen er påbegynt med i én og samme syklus.

Bruksanvisning

Clearblue Eggløsningstest Advanced Digital

Exit mobile version