Site icon Billige-Tester.no

Spørsmål ved ønsket graviditet: Når kan jeg bli gravid?

Vil bli gravidVil bli gravid

Ikke alle par som ønsker det har like lett for å bli gravide. Det kan noen ganger kreve hardt arbeide og målrettet innsats. Derfor er det viktig å vite når man har størst sjanse for å bli gravid.

Grunnen til at det er viktig å spørre seg selv ”når kan jeg bli gravid?” er fordi at hvis man kjenner den perioden hvor man er mest fruktbar, kan man også konsentrere seg om å gjøre en innsats i denne perioden.

Normalt sier man at kvinnens eggløsing finner sted 14 dager etter første menstruasjonsdag hvis man har en regelmessig menstruasjonssyklus. Det er i perioden omkring eggløsningen at det er størst sannsynlighet for å bli gravid. Mange kvinner kan merke på kroppen når de har eggløsning. Men det er ikke alltid enkelt, så derfor anbefales en eggløsningstest for presist å finne det beste tidspunkt for å bli gravid.

Eggløsningstester for å finne ut av når du har størst sjanse for å blive gravid kan du kjøpe her på Billige-tester.no. De finnes i tre forskjellige varianter, alt etter hvor enkle de er å bruke og hvor rimelige man ønsker at de er.

Du kan se eggløsningstester fra Billige-tester.no her

Exit mobile version