Termometer

Kjøp et termometer og følg med på temperaturen din – da den kan fortelle deg når du får eggløsning. Temperaturen din blir nemlig påvirket rundt det samme tidspunktet som eggløsningen din, og dermed kan en et termometer være med på å hjelpe deg med å vite når du har lettest for å bli gravid.

Kjøp et Babyplan® termometer som et supplement til eggløsningstester, hvis du vil ha styr på din eggløsning og fertilitet. Du finner et billig termometer fra Babyplan® og mange andre produkter til fertilitet og graviditet her hos billige-tester.no. Vi sender ut ordre 6 dager i uken, så hvis du bestiller i dag kan du ha termometeret ditt i postkassen innen ganske få dager. 

Spar penger på månedstilbud i januar


Få styr på din eggløsning med måling av temperatur

Basal-temperaturmetoden, som det kalles, når du forsøker å finne tidspunktet for eggløsningen din via temperatur, har før i tiden vært meget brukt.

I dag velger de fleste derimot å bruke en eggløsningstest. Du kan kjøpe vår eggløsningstest her.

Vi foreslår at du bruker basal-temperaturmetoden som et supplement til eggløsningstesten, hvis du f.eks. opplever vansker med å bruke eggløsningstest. Temperaturen din kan gi deg en bedre indikasjon på når eggløsningen din forventes. 

Kjøp et billig termometer online

Når du kjøper et termometer online hos billige-tester.no, får du et presist termometer med 2 desimaler. Det gjør det enkelt for deg å foreta presise målinger av din basaltemperatur, så du kan få styr på din eggløsning. Når du kjøper et Babyplan® termometer her i nettbutikken, får du fri frakt ved kjøp over 249,- og rask levering rett ned i postkassen. 


Har du bruk for hjelp?

info@billige-tester.no

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

21 07 50 40

Billig Frakt

Ved kjøp for 0-249 kr. - 29 kr. i levering

Ved kjøp over 249 kr. - Gratis levering

Moms og tollfritt til Norge for opptil 349 NOK. Til andre land utenfor EU gjelder da det enkelte lands vilkår.

Dine fordeler

  • Kvalitetstester til en lav pris
  • NYHET: Få varene dine tilsendt med faktura
  • Leveringen foregår diskret
  • Rask levering - les mer her
  • Du har 21 dagers full returrett
  • Testene er CE-merket og godkjendt av FDA
  • Norsk bruksanvisning følger alltid med

Les mere her