meny
HjemSædkvalitetstestSDI Test – Få din sæd-DNA testet

SDI Test – Få din sæd-DNA testet

 
Utsolgt

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Med resultatet av en SDI-test i hånden, kan 3 av 4 menn oppnå forbedret DNA-kvalitet i sædcellene og dermed øke sjansen for vellykket graviditet betydelig.

Få en nøyaktig fastsettelse av fruktbarheten din med spesifikke råd om hva du kan gjøre for å forbedre din sædkvalitet.


SDI-test: Øk sjansen for en vellykket graviditet

Hos 50 % av alle barnløse par er nedsatt fruktbarhet på grunn av skjørheten til sædcellens DNA. Dette problemet blir ofte oversett. For mange par betyr dette at kvinnen ikke blir gravid eller har risiko for å ha en eller flere ufrivillige aborter. Du kan unngå dette!

Med resultatet av SDI-test i hånden, kan 3 av 4 menn oppnå forbedret DNA-kvalitet i sædcellene og dermed øke sjansen for vellykket graviditet betydelig. Fertiliteten kan forbedres på bare 3 måneder, blant annet med livsstils-endringer.

En SDI-test viser ikke bare om sædcellenes DNA er skjør eller robust. For de aller fleste menn er det mulig å få forklaringen på hvorfor fruktbarheten er redusert slik at de kan gjøre noe med det.

Slik virker SDI-testen

En vanlig sædkvalitets-test i et laboratorium ser på antallet sædceller, om sæden ser normal ut og om de er svømmedyktige. Testen viser ofte at sædkvaliteten er normal til tross for at DNA-et er skjørt. Årsaken er at en vanlig sædkvalitetstest IKKE undersøker sædens DNA. Derfor får du ikke forklaringen på hvorfor svangerskapet uteblir, eller at en spontanabort oppstår.

En SDI-test undersøker sædens DNA. SDI-testen er veldig nøyaktig og gir deg en klar avklaring om du har nedsatt fruktbarhet på grunn av skjør DNA i sædcellene.
Resultatet av SDI-testen er en DFI-verdi (DNA Fragility Index). DFI må være under 15 for å være normal. Når DFI er mellom 15 og 25, har DNA-et økt skjørhet og fruktbarheten er redusert. Når DFI over 25 har DNA-et høy skjørhet og fruktbarheten er sterkt redusert.

Uansett om du prøver å få barn naturlig eller hvis du allerede er i fruktbarhetsbehandling, er SDI-testen svært relevant.

4 fordeler ved å teste sædcellenes DNA

  • Få avklaring på om sædcellenes DNA er skjør eller robust
  • Få en forklaring på hvorfor DNA-et er skjørt
    Få konkrete råd om hva du kan gjøre for å oppnå bedre fruktbarhet og dermed øke sjansen for graviditet

Når DNA-et i sædcellene blir mer robust, betyr dette at mannens helse også forbedres ettersom DNA-et blir stabilt i alle kroppens celler. Samtidig reduseres risikoen for sykdommer hos barnet (f.eks. Autisme, schizofreni, ADHD, osv.).

Få svaret innen 7 dager etter at du har sendt prøven til laboratoriet

Når du har bestilt en DI-test, vil du bli kontaktet for å planlegge den detaljerte tidsplanen. Det må gå noen dager fra sist du hadde sex før du kan hente inn sædprøven.

Du vil få tilsendt en beholder som brukes til å sende sædprøven til laboratoriet. Sædprøven fryses ned i beholderen og sendes tilbake med det medfølgende returmerket.

Etter at du har sendt beholderen får du et svar på testen innen 7 dager. Du får svar i en sikker melding (kryptert mail). Klikk på lenken i e-posten og få en PIN-kode sendt til mobiltelefonen din. Med PIN-koden kan du åpne meldingen og laste ned resultatet av din SDI-test.

Utførelse av SDI-test skjer i samarbeid med SPZ Lab A/S, Symbion Science Park, Fruebjergvej 3, 2100 København, Danmark.

Video – Slik gjør du prøven klar for forsendelse til laboratoriet


Relaterte produkter

FertilitySCORE - Sædtest

Vår pris 399,00 kr
Les mer

Babyplan Sædkvalitetstest

Fra 159,50 kr - 198,00 kr pr. stk.
Les mer

Hei, trenger du hjelp?
Ane sitter klar til å hjelpe deg!
Ring eller skriv til:

Tlf. 21 07 50 40
info@billige-tester.no

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.