meny
HjemSædkvalitetstestBabystart Sædkvalitetstest FertilCount

Babystart Sædkvalitetstest FertilCount

 
På lager

Rask leveranse
innen 2-7 hverdager

Diskret
leveranse

Billig frakt
Opptil 249 kr. – 29 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr.

Babystart Fertilcount selvtest for mannlig fertilitet for hjemmebruk er en raskt sædtest for å kontrollere sædkonsentrasjonen. Den vil registrere over eller under grensverdien på 20 millioner sædceller per milliliter (mL). To testresultater på mindre enn 20 millioner celler/mL er en indikasjon på mannlig infertilitet.

Selvtest for mannlig fertilitet for hjemmebruk


Hvordan FertilCount testen fungerer

Babystart FertilCount testen er en enkel scanningtest for å måle din sædkonsentrasjon. Den fastslår om din sædkonsentrasjon er over eller under 20 millioner spermieceller per milliliter (millioner/mL). To testresultat på mindre enn 20 millioner/mL indikerer mannlig infertilitet.*

Babystart FertilCount sædkvalitetstesten fungerer ved å farge sædprøvens celler. Intensiteten av denne farge sammenlignes så mot en referansefarge på FertilCount testkassetten. Fargesammenlignelsen vil fortelle deg om sædkonsentrasjonen i prøven er over 20 millioner/mL (positiv test), eller under 20 millioner/mL (negativ test).
FertilCount testen bør utføres på minst to separate sædprøver. Den andre prøven bør oppsamles og brukes med minst 3 dagers mellomrom, men ikke flere enn 7 dager etter at den første prøven ble utført.

Babystart FertilCount testsetet inneholder alt du behøver for oppsamling og test av to separate sædprøver

Sædkonsentrasjonen er en av de faktorer som brukes av leger for å fastslå infertilitet. Men ettersom mange andre faktorer også påvirker den mannlige fertiliteten, er en positivt test ingen garanti for fertilitet. Det finnes mange årsaker til hvorfor en mann kan være infertil – det vil si å ikke kunne bli pappa. En viktig årsak er en lav mengde sædceller i sæden. Andre årsaker kan være inaktive eller ufullstendige sædceller, høye nivåer av andre celler i sæden som påvirker fertiliseringen, eller andre faktorer. Medisinske eller fysiske tilstander inklusive stress, høy feber innen to måneder før testing, trening, reiser, og forandrede matvaner/diett. Legen din kan forklare deg mere om disse tilstander.

Ved å gjøre denne testen får du en indikasjon på om du har et lavt antall sædceller i sæden din. Du kan vise testresultatene for din lege, som en hjelp til å avgjøre om du er infertil.

Viktig! Notér at det er en mulighet for at du får falskt resultat når du bruker dette settet. Det kan skje hvis du har gjort en feil; eller så er en annen mulighet at settet ikke er 100 % sikkert. Det er derfor viktig at du diskuterer med legen din før du tar noen beslutninger av medisinsk betydning.

* Denne konsentrasjonsverdien er anbefalt av Verdenshelseorganisationen (WHO).

Bruksanvisning

Download brugsanvisningen Babystart sædkvalitetstest FertilCount


Relaterte produkter

FertilitySCORE - Sædtest

Vår pris 349,00 kr.
Les mer

B-Daddy til mannen

249,00 kr.
Vår pris 212,50 kr.
Les mer

Babyplan Sædkvalitetstest

Fra 144,50 kr. - 179,00 kr. pr. stk.
Les mer

Hei, trenger du hjelp?
Ane sitter klar til å hjelpe deg!
Ring eller skriv til:

Tlf. 21 07 50 40
info@billige-tester.no

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

 

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken StorkKlinik. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.