Om Billige-Tester.no

Vi er i en onlinebutik for salg av graviditetsfremmende produkter.

Kundeservice - også per telefon!
I forhold til mange andre nettbutikker, så er vår kundeservice ikke begrenset til et mobilnummer med en automatisk telefonsvarer. Du kan ringe oss alle hverdager mellem kl. 9.00 og 15.00, hvis du har spørsmål til hvordan du bestiller varer i nettbutikken, eller hvordan du bruker produktene.

Clearblue test - Verdens beste!
Vi er autorisert forhandler av Clearblue tester, som er verdens førende og mest innovative produsent av graviditetstester og eggløsningstester.

99% av alle tester produseres i Kina.
Utenom Clearblue tester selger vi også Wondfo tester. Disse kjøpes direkte hos produsenten i Kina. De selges også på en lang rekke apoteker rundt omkring i Europa, og har samme høye kvalitet og nøyaktiget som de tester som kan kjøpes på f.eks apoteket. Vi kan selge disse testene mye billigere enn Apoteket, da vi importerer dem direkte og dermed unngår dyre mellomledd.

Billige-Tester.no (E-invasion A/S og deres filialer i Sverige og Finland) har i alt 11 personer ansatt innenfor for kundeservice, administrasjon, produktrådgivning, engros salg, innkjøp, IT og webdesign.

Opplysninger om E-Invasion A/S iht. lovgivningen:

E-Invasion A/S (aksjeselskab)
Artillerivej 86, 1. sal
2300 København S
CVR 27421369 - etablert 2003
info@billige-tester.no

Författare

Ida Madsen

Jeg er utdannet digital markedsføring og kommunikasjon og i nesten 10 år har jeg jobbet med å skrive tekster til danske og internasjonale selskaper. Jeg brenner for å skrive god, lettforståelig tekst om komplekse emner og å hjelpe folk med å finne den eksakte kunnskapen de trenger.

Lås mer

Artiklar av Ida Madsen


Stine Roswall

Jeg ble ferdig utdannet som jordmor i 2010 og har jobbet på fødeavdelingene hos både Herlev og Hvidovre sykehus før jeg startet som selvstendig jordmor i 2017 fordi jeg hadde lyst til å få mer tid og ro enn hva det offentlige systemet dessverre kan tilby.

Lås mer

Artiklar av Stine Roswall


Maria Wenneberg

Ble utdannet sykepleier i 1997 fra Hjørring Sygeplejeskole, og har siden da jobbet med hjerteintensiv på Aarhus Amtssygehus, samt med nevrokirurgisk intensivavdeling på Western General Hospital i Edinburgh. Jeg valgte å forlate sykehusverdenen i 2001 og startet som produktspesialist og selger innenfor ulike selskaper i farmasøytisk industri. I dag har jeg mitt eget selskap i Asia, og jobber som frilans for danske bedrifter som trenger spesialkunnskap innen medisin.

Lås mer

Artiklar av Maria Wenneberg


Kimberly Langdon

Kimberly Langdon M.D. er en pensjonert universitetslært fødselslege / gynekolog med 19 års klinisk erfaring. Hun leverte over 2000 babyer til mødre i en forstad i Midtvesten. I tillegg til fødselslege, spesialiserte hun seg på gynekologiske sykdommer som gjærvaginitt, menstruasjonsforstyrrelser, infertilitetsdiagnose og behandling spesielt relatert til tubal blokkering og polycystisk ovariesyndrom (PCOS). PCOS er en vanlig, men behandlingsbar form for infertilitet.

Lås mer

Artiklar av Kimberly Langdon


Mathilde Forstholm

Mange kvinner havner i en situasjon der de bare ikke bare blir gravid når de er klar for barn, mens andre ikke får barna de drømmer om. Dette kan være på grunn av alder, miljø eller bare det faktum at de ikke har oversikt over sin menstruasjonssyklus, eggløsning, vitaminer, kosthold, trening etc. Med kunnskap og gode råd håper jeg å hjelpe deg med større kunnskap om fruktbarheten din, når den er på topp og hva du kan gjøre for å øke sjansene dine her og nå, og når det er på tide å søke hjelp.

Lås mer

Artiklar av Mathilde Forstholm


Ane Jönsson

Med 15 års erfaring i testing med graviditet og eggløsningsprodukter, vil jeg gjerne hjelpe deg når du har spørsmål om hvordan våre produkter fungerer, din bestilling hos oss, eller bare bare andre tanker / synspunkter om produktene eller tjenesten vi tilbyr.

Lås mer

Artiklar av Ane Jönsson


21 07 50 40

Se desktop version