Om Billige-Tester.no

Vi er i en onlinebutik for salg av graviditetsfremmende produkter.

Kundeservice - også per telefon!
I forhold til mange andre nettbutikker, så er vår kundeservice ikke begrenset til et mobilnummer med en automatisk telefonsvarer. Du kan ringe oss alle hverdager mellem kl. 9.00 og 15.00, hvis du har spørsmål til hvordan du bestiller varer i nettbutikken, eller hvordan du bruker produktene.

Clearblue test - Verdens beste!
Vi er autorisert forhandler av Clearblue tester, som er verdens førende og mest innovative produsent av graviditetstester og eggløsningstester.

99% av alle tester produseres i Kina.
Utenom Clearblue tester selger vi også Wondfo tester. Disse kjøpes direkte hos produsenten i Kina. De selges også på en lang rekke apoteker rundt omkring i Europa, og har samme høye kvalitet og nøyaktiget som de tester som kan kjøpes på f.eks apoteket. Vi kan selge disse testene mye billigere enn Apoteket, da vi importerer dem direkte og dermed unngår dyre mellomledd.

Billige-Tester.no (E-invasion A/S og deres filialer i Sverige og Finland) har i alt 11 personer ansatt innenfor for kundeservice, administrasjon, produktrådgivning, engros salg, innkjøp, IT og webdesign.

Opplysninger om E-Invasion A/S iht. lovgivningen:

E-Invasion A/S (aksjeselskab)
Artillerivej 86, 1. sal
2300 København S
CVR 27421369 - etablert 2003
info@billige-tester.no

21 07 50 40

Se desktop version