meny
HjemKoronatest til hjemmebrukBoson koronatest – SARS-COV-2 antigen hurtigtest

Boson koronatest – SARS-COV-2 antigen hurtigtest

 
På lager

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

Test deg selv raskt og enkelt med Boson koronatesten, som kan gi deg svaret på om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på bare 15 minutter. Testen er helt smertefri og fungerer ved å sette en kort bomullspinne noen centimeter opp i hvert nesebor.

Kort utløpsdato: 2023-04


VIKTIG INFORMASJON – Tåler testen lave temperaturer f.eks. i postkassen når det er minusgrader ute? Testens nøyaktighet påvirkes ikke av lave temperaturer, men det anbefales å oppbevare testen i romtemperatur i 60 minutter før bruk, slik at den blir temperert.

» Se uttalelse fra produsenten om temperaturfølsomhet

Pakke med 1 x Boson Covid-19 Selvtest. Jo mer du kjøper, jo lavere er prisen pr. test.

Når kan man bruke Boson koronatesten?

Testen gjør det mulig å raskt få svar på om du er koronapositiv, noe som kan være en god forsikring før du må møte andre mennesker. Bruk f.eks. en Covid-19 hjemmetest før du drar til et møte eller hvis du skal ha gjeste. Hvis du skal være sammen med en spesielt utsatt person, kan testen også gi ekstra sikkerhet, ettersom til og med vaksinerte har liten risiko for å bli smittet.

Det vil være lurt å ha koronatesten klar i førstehjelpsutstyret hvis du en dag føler deg sløv. Deretter kan du teste deg selv eller husstanden din mens du venter på PCR-test. På den måten vil du kunne ta forholdsreglene raskere og fortelle andre om du skulle teste positivt. Testen fungerer enten du har symptomer eller ikke. Du bør imidlertid alltid få utført en PCR-test hvis du har koronasymptomer. Det samme gjelder hvis du er i nærkontakt med en smittet person.

Les mer om retningslinjer for testing hos Helsedirektoratet.

Hurtigtest med høy sikkerhet

Boson-hjemmetesten er en pålitelig test med en nøyaktighet på 98,72%. Dette betyr at den fanger 96,77% av koronapositive individer. Blant koronanegative individer fanger testen 99,2% av tilfellene.

Følsomhet: 96,77%
Spesifisitet: 99,20%
Nøyaktighet: 98,72%

Hvis det er to streker på testen, kan du gå ut fra å være koronapositiv (strek både ved C og T). Dette gjelder også hvis streken er svak. Deretter bør du følge Helsedirektoratets anbefalinger for koronainfeksjoner, dvs. gå i isolasjon, varsle nære kontakter og få resultatet bekreftet ved en PCR-test. Hvis testen bare har én strek ved C, er den negativ, eller virusmengden i prøven er for liten til at testen kan slå ut.

Hvis det ikke er streker på testen, er resultatet ugyldig.

Kort utløpsdato: 2023-04

Hvordan fungerer hurtigtesten?

Testen fungerer ved å oppsamle en liten mengde slim fra begge neseborene med en bomullspinne. Dette tilsettes væsken du får i testsettet. Drypp deretter to dråper væske i selve testen. Etter 15 minutter kan resultatet leses. Hvis det er SARS-CoV-2-antigener i prøven, vil testen vise seg positiv.

Testen er designet for å oppdage en aktiv infeksjon med koronavirus og er derfor ikke en antistofftest.

Få din koronahjemmetest leveret til postkassen

Bestiller du Boson hjemmetest hos Billige Tester, får du gratis levering ved order over 250 kroner. Vi pakker og sender bestillinger hverdager mandag til fredag, og bestiller du innen kl 14.00, sender vi din ordre samme dag (gjelder ikke ved forskuddsbetaling). Vi sender alle pakker Bring, og leveringstiden er typisk 2-5 hverdager etter avsendt. Din corona hjemmetest pakkes i en diskret pappeske, som oftest kan gå ned i din postkasse.

Les mere om Boson koronatest til hjemmebruk, og hvordan den anvendes, i bruksveiledningen.

Bruksanvisning

Last ned bruksanvisningenn Boson SARS-COV-2 Antigens hurtigprøve


Hei, trenger du hjelp?
Vi sitter klar til å hjelpe deg!
Skriv til:

info @billige-tester.no

Vi svarer på e-posten din så snart som mulig.
Hverdager mellom 9.00-16.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.