meny

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr

HjemKoronatest til hjemmebruk

Koronatest til hjemmebruk

Med den nyutviklede Boson koronatesten kan du teste deg selv hjemme og få svar på, om du har Covid-19 på bare 15 minutter. Denne korona antigen hjemmetest gir deg ekstra trygghet og er en god løsning hvis du har bruk for raskt svar– uten å skulle bestille tid eller stå i kø.

Boson koronatest til hjemmebruk kan nå kjøpes til en lav pris, som blir enda billigere hvis du kjøper flere tester på én gang.

NewGene Covid-19 Selvtest (5-pack)

 
-14%
NewGene
Fra 47,00 kr - 60,00 kr pr. stk.
NewGene Covid-19 antigentest er CE merket. Pakke med 5 tester.
Utsolgt
  • Ingen ventetid: Få svar på 15 minutter
  • Enkel å bruke og veldig nøyaktig når den brukes riktig
  • Den første Covid-19 testen godkjent for hjemmebruk i Norge

Når kan man bruke Boson koronatest?

Det er mange situasjoner der det kan være trygt og praktisk å utføre en koronatest før du skal være sammen med andre. Det kan f.eks. være før et privat middagsselskap eller en fest, før en begivenhet eller før du møtes på jobben eller til et møte.

Hjemmetesten er også et godt alternativ hvis du trenger å besøke en sårbar person med risikofaktorer. Det er kjent at selv om disse er vaksinert, vil en liten prosentandel fortsatt risikere å bli smittet med korona.

Et eksperiment fra Aarhus University i Danmark viser at en korona-hjemmetest er like trygg som antigentestene du får på et testsenter.

Sånn fungerer Boson korona hjemmetest

Boson-hjemmetesten er en antigen-hurtigtest for korona / Covid-19 som kan fortelle deg om du for øyeblikket er smittet med korona. Testen har veldig høy følsomhet og svarer bare på Covid-19 / koronavirus.

Selvtesten må tas i nesen med en kort bomullspinne som settes 2-3 cm i begge neseborene og snus kort, noe som er helt smertefritt.

Testresultatet er klart på bare 15 minutter og like lett å lese som en graviditetstest. Den nye korona selvtesten kan brukes hvor som helst, og du kan lese testresultatet direkte på testen etter noen minutter.

Vær oppmerksom på at testen gir et øyeblikksbilde og bare er gyldig som sådan. Selvtesten kan brukes, uavhengig av om du har symptomer eller ikke, men hvis du har Covid-19 symptomer, bør du alltid utføre en PCR-test i henhold til Norske helsedirektoratets retningslinjer. Det samme gjelder hvis du er i nærkontakt med en koronainfisert.

Korona testsett til hjemmebruk

Når du kjøper din Covid-19 hjemmetest hos Billige Tester, får du et komplett testsett indeholdende:

  • Boson hurtig testkassett
  • Buffervæske
  • Testrør med hette
  • Nese bomullspinne
  • Bruksanvisning og hurtigveiledning

Bestill koronatesten din til hjemmebruk på billige tester

Billige Tester er den første norske forhandleren av Boson selvtester for korona / Covid-19. Vi sender varer alle hverdager (mandag til fredag), så hvis du bestiller i dag, kan du normalt forvente varen din innen 2-5 virkedager etter avsendt. Koronatest kommer i en diskret forpakning som ofteste kan gå i postkassen din.

Sånn bruker du Boson antigen hurtigtesten

Med den medfølgende bomullspinnen fjernes litt slim fra nesen, slik du kjenner det fra korona hurtigtester på testsentre. Hold deretter bomullspinnen i den medfølgende buffervæsken i noen sekunder. 2 dråper buffervæske dryppes ned i testkassetten, hvorpå resultatet kan avleses etter 15 minutter.

Resultatet er positivt for korona hvis du ser to streker. Testen svarer bare på koronavirus, og hvis den brukes riktig, er den 99% nøyaktig. Testen skal sees på som positiv, selv om testlinjen er svak.

Hvis koronatesten din bare viser en strek, er testresultatet negativt eller konsentrasjonen er for lav for testterskelen for testen. Denne nye, raske Boson antigentesten er CE-merket.

Sånn ser du om du er positiv eller negativ for Covid-19

Når dråpene av buffervæske og neseslim er tilsatt i testkassetten, vent i 15 minutter. Les deretter testresultatet fra vinduet i kassetten. Med én strek ved C og én strek ved T er resultatet positivt, og du har koronavirus. Med kun én strek ved C er resultatet negativt. Andre resultater er ugyldige.

Positiv test

Positiv Covid-19 hurtigtest
Bildet viser en positiv koronattest fra Boson. Det er en strek ved både C og T. Testen kan leses etter 15 minutter,

Negativ test

Negativ Covid-19 hurtigtest
En negativ koronatest fra Boson vil bare ha en strek ved C. Streken ved C indikerer at testen ble tatt riktig, og at resultatet av koronatesten din er gyldig.

FAQ om Boson koronatest

Hvordan virker testen?

Testen fungerer ved at N-proteinet i SARS-CoV-2-viruset (Covid-19) reagerer med reagenset i testlinjen (T), slik at teststreken blir rød. Hvis det ikke er virale proteiner eller antigener, vises ingen teststrek og testen er negativ.

Hva gjør jeg hvis testen er positiv?

Hvis hjemmetesten din er positiv, følg Norske helsedirektoratets anbefalinger for koronasmitte. Dette betyr at du trenger å isolere deg, varsle dine nære kontakter slik at de kan testes, og avtale en PCR-test. Bare en PCR-test kan fortelle deg (og helsemyndighetene) hvilken variant av viruset du er smittet med. Du kan se mer informasjon på Helsenorge.no.
Hva er forskjellen mellom en antigentest og en antistofftest?
Antistofftesten kan utføres tidligst 14 dager etter de første covid-19 symptomene, fordi du må vente til kroppen har dannet antistoffer. Boson korona hjemmetest derimot, kan finne en aktiv koronainfeksjon, da antigenene er tilstede i nesen umiddelbart.

Hvor sikker er Boson koronatest?

Koronahurtigtesten har en selektivitet på 99,0% og en følsomhet på 88,7%. Testen er CE-godkjent og den første koronatesten på det norske markedet, som er godkjent for hjemmebruk. Hurtigtesten er veldig pålitelig og reagerer bare på koronavirus.

Når kan jeg teste meg selv for korona?

Du kan teste deg selv når som helst, både hvis du har koronasymptomer og hvis du ikke har symptomer, men ønsker å teste deg selv for sikkerhet. Vær oppmerksom på at det norske helsedirektoratet anbefaler at du utfører en PCR-test hvis du har koronasymptomer eller er i nær kontakt med en koronainfeksjon. Les mer på Helsenorge.no.

Kan jeg ta Boson korona hurtigtesten hjemme?

Boson koronatest er spesielt utviklet for hjemmebruk og kan tas av alle voksne, hvor som helst. Barn under 14 år bør assisteres av en voksen. Du får en bruksanvisning når du kjøper din korona hjemmetest her på Billige tester.

Er testen ubehagelig?

Mange synes at de første raske testene for korona var ubehagelige, ettersom en bomullspinne måtte gå langt opp i nesen. Det er ikke tilfelle med Boson-hjemmetesten. Den medfølgende bomullspinnen skal være bare 2,5 cm opp i nesen og roteres der i noen sekunder, noe som for de aller fleste mennesker kan gjøres helt uten ubehag og smerte.

Hvor raskt kan dere levere min koronatest?

Hvis du bestiller før kl.14.00 mandag til fredag (hverdager) ​​pakker vi og sender koronatestene, samme dag du bestiller (gjelder ikke ved forskuddsbetaling). Leveringstiden er typisk 2-5 virkedager etter avsendt, litt avhengig av hvor du bor i Norge.

Lav pris på Boson hjemmetest for korona/Covid-19

Bestill din Boson korona test for hjemmebruk på denne siden og få den beste prisen på markedet for en korona test som du kan ta når som helst og hvor som helst – uten å stå i kø eller vente på svar. Hvis du kjøper flere koronatester om gangen, tilbyr vi rabatt – jo flere koronatester, jo billigere er prisen.