Hør hjertelyd

Kjøp en foster ultralydsmonitor her i webshoppen og hør babyens hjerteslag inne i magen. For mange gravide gir det en ekstra trygghet å kunne lytte til babyens hjertelyd, og det kan også være en hyggelig opplevelse for fedre og søsken.

En foster ultralydsmonitor, også kalt doppler eller hjertelydsmonitor, er enkel å bruke og kan høre hjertelyd på ditt ufødte barn fra allerede 12 uker i graviditeten. Kjøp din hjertelydsmonitor til hjemmebruk online her. Vi sender ordre ut 6 dager i uker, så hvis du bestiller innen klokken 17.30 mandag-fredag, 14.00 søndag, så kan du høre babyen sine hjerteslag innen få hverdager.

Spar penger på månedstilbud i januar


Sånn bruker du din doppler hjemme

Den hjertelydsmonitoren som du kan kjøpe til hjemmebruk, minner mye om samme doppler, som jordmoren din bruker til å lytte etter hjerteslag. Den er veldig enkel å bruke, og i displayet kan du se hvor hurtig fosterets hjerte slår. Påfør litt ultralydsgele på magen og skru på doppleren din– kanskje skal den flyttes litt rundt, før du finner babyens hjertelyd. Det anbefales å først bruke produktet etter 12 uker. Da er sjansen for å høre fosteret ditt sitt hjerteslag høyest mulig.

Kjøp Sonoline Fetal Doppler hjertelydsmonitor online

Her hos billige-tester.no kan du kjøpe den populære og meget brukervennlige Sonoline Fetal Doppler hjertelydsmonitor, som leveres med ultralydsgele og batterier. Dessuten fører vi Babyplan® ultralydsgele, som ikke fetter og er helt fri for parabener. Vi har rask levering og det er gratis levering, når du kjøper for mer enn 249 kroner. 


Har du bruk for hjelp?

info@billige-tester.no

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

21 07 50 40

Billig Frakt

Ved kjøp for 0-249 kr. - 29 kr. i levering

Ved kjøp over 249 kr. - Gratis levering

Moms og tollfritt til Norge for opptil 349 NOK. Til andre land utenfor EU gjelder da det enkelte lands vilkår.

Dine fordeler

  • Kvalitetstester til en lav pris
  • NYHET: Få varene dine tilsendt med faktura
  • Leveringen foregår diskret
  • Rask levering - les mer her
  • Du har 21 dagers full returrett
  • Testene er CE-merket og godkjendt av FDA
  • Norsk bruksanvisning følger alltid med

Les mere her