Site icon Billige-Tester.no

Clearblue Digital Ultratidlig Graviditetstest – 2 stk.

Clearblue Digital Ultratidlig Graviditetstest - 2 stk.Clearblue Digital Ultratidlig Graviditetstest - 2 stk.

Med denne nye digitale ultratidlige graviditetstesten fra Clearblue behøver du ikke bekymre deg for hvor mye væske du må bruke til graviditetstesten din. Graviditetstesten har en smart stoppfunksjon som viser når det er brukt tilstrekkelig mengde urin.

Den nye testen har også en smart nedtelling, inntil resultatet vises, og et resultat som er lett å forstå, med symbolet ‘+’ (Gravid) eller ‘-‘ (Ikke gravid).

Clearblue ultra tidlig graviditetstest med digitalt display

Lett og sikker digital graviditetstest

Clearblue Ultratidlig Digital Graviditetstest kombinerer ultrafølsom, tidlig påvisning av graviditetshormonet HCG med utvetydige digitale resultater vist i tekst.

Med Clearblue Digital Ultra Early graviditetstest med smart nedtelling kan du teste 6 dager før din uteblitte menstruasjon. 78% av «Gravid­»-resultater kan oppdages 6 dager før den uteblitte menstruasjonen (hvilket er 5 dager før din forventede menstruasjon). Testens følsomhet er 10 mIU/ml.

Testen utføres lett takket være en ekstra bred spiss og Clearblues unike stopplysfunksjon som blinker så at du vet når det er samlet opp nok urin.

I tillegg gjør Clearblues FloodguardTM teknologi det lett å teste korrekt. Testen tar 1-5 minutter, og mens den er i gang, viser en nedtelling (Smart CountdownTM) på skjermen hvor lang tid det er igjen før det digitale resultat vises på skjermen.

*Alle graviditetstester fra Clearblue er over 99 % pålitelige fra den dagen du forventer menstruasjon.

Slik bruker du Clearblue Digital Ultratidlig Graviditetstest

Les alltid hele bruksanvisningen før du begynner å teste.

Norsk bruksanvisning følger med.

Exit mobile version