Glidekrem

Her finner du glidekremer, som er spesielt velegnet til dere, som prøver å bli gravide. Kjøp en billig glidekrem online her i nettbutikken og få levering i postkassen i løpet av bare 2-5 virkedager. Kjøper du for mer enn 249 kroner, får du gratis levering.

Glidekremer og graviditet behøver ikke å være motsetninger. Noen glidekremer kan påvirke PH-balansen og dermed nedsette sjansen for graviditet, men det gjelder ikke alle. Her finner du fertilitetsvennlige glidekremer, som er spesielt gode til dere, som forsøker å bli gravide.

Conceive+ Plus tuber à 4 g Conceive+ Plus tuber à 4 gFra 27,38 NOK per stk.
Pre-Seed glidecreme Pre-Seed glidecreme 279,00 NOK

Spar penger på månedstilbud i januar


De beste glidekremene, for deg som vil bli gravid

Billige-tester.no selger 3 forskjellige typer av fertilitetsvennlige glidekremer. Den ene er Pre-Seed som er en glidekrem designet spesielt til par som ønsker graviditet, men som samtidig har behov for glidekrem. Den andre er YES – en ny økologisk glidekrem. Her er det ingen skadelig kjemi eller hormonforstyrrende stoffer. Det tredje produktet er Conceive+Plus som er tilsatt kalcium og magnesium, som hjelper sædcellenes evne til å svømme.

Kjøp din glidekrem online

Du kjøper disse typer glidekremer til riktig gode priser hos billige-tester.no, og bestiller du innen klokken 17.30 mandag-fredag, 14.00 søndag, sender vi ordren din samme dag (gjeller kun ordre med betalingsmåte kort eller faktura). Vi leverer alltid glidekremer og andre produkter i diskret innpakning og direkte til din postkasse. Kjøp din billige glidekrem her.


Har du bruk for hjelp?

info@billige-tester.no

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

21 07 50 40

Billig Frakt

Ved kjøp for 0-249 kr. - 29 kr. i levering

Ved kjøp over 249 kr. - Gratis levering

Moms og tollfritt til Norge for opptil 349 NOK. Til andre land utenfor EU gjelder da det enkelte lands vilkår.

Dine fordeler

  • Kvalitetstester til en lav pris
  • NYHET: Få varene dine tilsendt med faktura
  • Leveringen foregår diskret
  • Rask levering - les mer her
  • Du har 21 dagers full returrett
  • Testene er CE-merket og godkjendt av FDA
  • Norsk bruksanvisning følger alltid med

Les mere her