meny
HjemBli gravid pakke - TestsettBabyplan testsettBabyplan Testsett – Strimmel med folsyre

Babyplan Testsett – Strimmel med folsyre

 
På lager

Rask leveranse
innen 2-7 hverdager

Diskret
leveranse

Billig frakt
Opptil 249 kr. – 29 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 249 kr.

Få alle produktene du har bruk for på én gang med et Babyplan Testsett. I dette testsett får du 14 stk. strips for eggløsningstest, 5 stk. strips for tidlig graviditetstest og 2 pakker Babyplan folsyre, som hver inneholder 30 tabletter. Testsettet inneholder nok til å kunne brukes i 2 måneder.

Lån en Babyplan Ultralydsmonitor - Dersom du velger å bruke dette testsettet når du skal bli gravid, tilbyr vi deg å låne en Babyplan Ultralydsmonitor.

Sett med strimmel tester: 14 eggløsningstest, 5 graviditetstest og 2 pk. folsyre. Lån en ultralydsmonitor når du blir gravid!


Hva får du med i et Babyplan Testsett

Et Babyplan Testsett inneholder alle produktene du trenger når du planlegger å bli gravid.

Når du bruker et Babyplan Testsett for å bli gravid, tilbyr vi deg å låne en Babyplan Ultralydsmonitor. Ultralydsmonitoren gir hele familien muligheten til å følge det ufødte barnet enda tettere ved å lytte til barnets hjerterytme.

Husk å spise folsyre

Folsyre er en B-vitamin som finnes naturlig i for eksempel spinat, belgfrukter, brød, gryn, bær og frukter. Det er blant annet viktig for kroppens celledeling.

Helsedepartementet anbefaler et daglig vitamintilskudd av folsyre/folinsyre, allerede fra når du planlegger å bli gravid og til de første 12 ukene av graviditeten. Folsyre senker nemlig risikoen for misdannelser av hjerne og ryggmarg (ryggmargsbrokk) for barnet.

Det følger 2 pk. Babyplan Folsyre (totalt 60 tabletter) med dette settet.

Test om du har eggløsning

Når du kjenner til tidspunktet for eggløsningnen din, har du mye større sjanse for å bli gravid. Dette testsettet inneholder i alt 14 stk. strips for eggløsningtesting, og det er beregnet 7 stk. eggløsningstester for hver syklus.

Eggløsningstesten måler konsentrasjonen av LH (Luteinizing Hormone) i urinen, som økes ca. 24 til 36 timer før selve eggløsningen. Det er derfor viktig å utføre minst én eggløsningstest hver dag i perioden du skal testet i.

Denne eggløsningstesten er blant markedets mest følsomme og har over 99,9 % nøyaktighet.

Test om du er gravid

Er du i den siste delen av syklusen din kan du teste om du er gravid med en Babyplan Tidlig Graviditetstest. Denne graviditetstesten er meget sensitiv, noe som gjør at du kan få et positivt resultat helt opp til 5 dager før tidspunktet for menstruasjonen din.

Det følger med 5 stk. Babyplan Tidlig Graviditetstest-stripser i dette testsettet.

Er du allerede blitt gravid? Gratulerer! Da kan du låne en Babyplan Ultralydsmonitor hos oss

Hvis du er blitt gravid kan du kontakte oss når du nærmer deg uke 16. Som en del av vårt Babyplan Testsett tilbyr vi deg nemlig å låne en Babyplan Ultralydsmonitor. Du betaler kun for porto og Babyplan Ultralydsgel, som koster 89 kr.

Ultralydsmonitoren gir deg muligheten til å lytte etter og oppdage ditt ufødte barns hjerteslag i fred og ro i din egen stue.

Du kan låne ultralydsmonitoren over en periode på 30 dager.

Video – Slik utfører du testen

Bruksanvisningar

Last ned bruksanvisningen Babyplan tidlig graviditetstest strimmel

Last ned bruksanvisningen Babyplan eggløsningstest strimmel


Relaterte produkter

Babyplan Tidlig Graviditetstest Stav

Fra 23,00 kr. - 35,00 kr. pr. stk.
Les mer

Babyplan ultralydsgel 60 ml

24,00 kr.
Vår pris 19,20 kr.
Les mer

Hei, trenger du hjelp?
Ane sitter klar til å hjelpe deg!
Ring eller skriv til:

Tlf. 21 07 50 40
info@billige-tester.no

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

 

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken StorkKlinik. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.