Site icon Billige-Tester.no

Å motta graviditets- og eggløsningstester i posten om vinteren

Motta graviditet og eggløsningstest om vinterenMotta graviditet og eggløsningstest om vinteren

Et spørsmål vi får ofte fra kundene våre er: Tåler testene fra oss å være utendørs, f.eks. i postkassen, når det er minusgrader ute?  

Svaret er ja!

En av forutsetningene for at kundene våre kan motta og bruke våre graviditets- og eggløsningstester hele året er at de ikke påvirkes/ødelegges av f.eks. kulde under frakt og levering. Vi mottar bestillinger fra kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvor det normalt kan bli veldig kaldt om vinteren, så naturligvis må testene kunne tåle en viss tid i relativt kalde omgivelser.

Produsentene har derfor gjennomført undersøkelser der testene oppbevares i minusgrader for å bekrefte stabilieten. Resulatetene av disse undersøkelsene viser utvetydig at både graviditetstester og eggløsningstester uten problemer kan tåle temperaturer på opptil 20 minusgrader i en periode på opptil 35 dager, uten av hverken kvalitet eller funksjon påvirkes.

Du kan dermed føle deg helt trygg, selv om graviditets- og eggløsningstesten du har kjøpt hos oss har ligget en stund i postkassen din på vinterstid.

Det eneste du må huske på når du har hentet testen din i postkassen er å oppbevare testen i romtemperatur i 30 minutter til 1 time før du bruker den. Det anbefales også å oppbevare testen i romtemperatur, på et tørt og trygt sted om du skal oppbevare dine ubrukte tester en stund til før du bruker dem.

Exit mobile version